Ειδήσεις Adventures Developers συγχαίρουν την Sony για την επιτυχία του God of War

Developers συγχαίρουν την Sony για την επιτυχία του God of War

Saturday, 21 Apr 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0e/9a/fe/god-of-war-developers-38-1524305947.jpg
 

Developers συγχαίρουν την Sony για την επιτυχία του God of War

Μηνύματα σεβασμού από Naughty Dog, Microsoft και άλλες εταιρείες.

 

Διάφορες εταιρείες ανάπτυξης έσπευσαν να συγχαρούν την Sony Santa Monica για την τεράστια επιτυχία του God of War.

Όταν μία μεγάλη κυκλοφορία ενός video game καταφέρνει να εντυπωσιάσει τα πλήθη, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του God of War, πολλοί είναι οι gamers που αναγνωρίζουν την ενδεχόμενη ποιότητά τους και δίνουν φυσικά τα credits στις εταιρείες που κρύβονται από πίσω. Αυτό το φαινόμενο παρουσιάστηκε και με το παραπάνω τις τελευταίες μέρες αφού ήταν πάρα πολλές οι εταιρείες ανάπτυξης που συνεχάρησαν την Sony για την επιτυχία του God of War.

Το πολυαναμενόμενο Action-Adventure κυκλοφόρησε από εχθές στα ράφια των καταστημάτων, ωστόσο πολλές ήταν οι εταιρείες και οι δημοσιογράφοι που είχαν από πολύ νωρίτερα στα χέρια τους την νέα περιπέτεια του Kratos, που αν κρίνουμε από τις βαθμολογίες που έλαβε παγκοσμίως, έκανε θραύση. Έτσι διάφοροι developers, άτομα των κορυφαίων εταιρειών στην βιομηχανία των video games όπως οι Naughty Dog, Guerilla Games, Insomniac Games, Xbox, SIE Bend Studio, Quantic Dream, BioWare και Bethesda, έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στην Sony. Όταν οι αντίπαλες ουσιαστικά εταιρείες όπως η Microsoft αλλά και οι σύμμαχοι τους, όπως οι Insomniac και Naughty Dog που συνεργάζονται με την Sony, αναγνωρίζουν την επιτυχία του παιχνιδιού, του δίνουν μία αξία παραπάνω.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο Phil Spencer έδωσε δημόσια τα συγχαρητήρια του στην Sony Santa Monica για την ανάπτυξη ενός ακόμα κορυφαίου αποκλειστικού τίτλου για το PS4. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα εκ των tweets από τις προαναφερθέντες εταιρείες.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης το review του God of War στο PS4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification