Ειδήσεις Adventures Zero Escape: The Nonary Games

Zero Escape: The Nonary Games

Tuesday, 01 Nov 2016  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Παντελής Δασκαλέλος  
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/37/02/76/zero-escape-the-nonary-games-33-1478008511.jpg
 

Zero Escape: The Nonary Games

Τα δύο πρώτα κεφάλαια της Visual Novel σειράς έρχονται στο PS4.

Οι Aksys Games και Spike Chunsoft ανακοίνωσαν από κοινού την κυκλοφορία της συλλογής Zero Escape: The Nonary Games για το PS4 και το PS Vita.

H συλλογή αυτή περιλαμβάνει τα δύο πρώτα κεφάλαια της τριλογίας Zero Escape και συγκεκριμένα το Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors και το Zero Escape: Virtue's Last Reward. Αμφότερα αποτελούν δύο εξαιρετικούς εκπροσώπους του Visual Novel genre και έχουν αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Το πρώτο κεφάλαιο της σειράς Zero Escape μάλιστα δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, ενώ το δεύτερο είχε διατεθεί στα 3DS και PS Vita.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των games της σειράς είναι ότι εννιά ήρωες βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε κάποιο χώρο παρά την θέλησή τους και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο για να επιβιώσουν και να αποδράσουν. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε και το Zero Time Dilemma, το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας.

Να σημειωθεί ότι στο Zero Escape: The Nonary Games περιλαμβάνονται οι HD εκδόσεις των Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors και το Zero Escape: Virtue's Last Reward, στις οποίες συναντάμε τόσο αγγλικά, όσο και ιαπωνικά voice-overs.

To Zero Escape: The Nonary Games θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017 για PS4 και PS Vita. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification