Ειδήσεις Adventures The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Friday, 30 Oct 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου   | (1 σχόλιο)
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1f/02/04/House-of-Ashes-kentriki-90-1604075690.jpg
 

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Η Bandai Namco μας έδωσε το τρέιλερ μέσω του Little Hope.

Η Bandai Namco είχε παρουσίασε με τον ίδιο τρόπο το νέο Horror της σειράς The Dark: Pictures Anthology: House of Ashes όπως και το The Dark Pictures Anthology: Little Hope.

Στο τέλος του The Dark Pictures: Anthology: Man of Medan πέρυσι είχε παρουσιαστεί ένα μικρό τρέιλερ για το The Dark Pictures Anthology: Little Hope. Έτσι και φέτος, ο εκδότης Bandai Namco και η εταιρεία ανάπτυξης Supermassive Games στο τέλος του Little Hope παρουσίασαν το νέο Horror game της σειράς. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Το σκηνικό μας θυμίζει τουλάχιστον Amnesia: Rebirth, καθώς μια στρατιωτική διμοιρία στέλνεται σε κάποιο είδος ερήμου όπου θα συναντήσουν ένα σμήνος τεράτων.

Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποιες κονσόλες θα έρθει. Η κυκλοφορία του The Dark Pictures Anthology: House of Ashes είναι προγραμματισμένη για το 2021. Υποθέτουμε ότι θα υπάρχει μια έκδοση του PS5 παράλληλα με μια έκδοση του PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Little Hope και συζητήστε για το νέο Horror game της σειράς στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 31/10/2020 09:19
Η σειρά απο ότι όλα δείχνουν τα πάει εξαιρετικά.
Notification