Ειδήσεις Adventures The Survivalists

The Survivalists

Friday, 09 Oct 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3d/cb/02/The-Survivalists-67-1602241252.jpg
 

The Survivalists

H συνέχεια του The Escapists, κυκλοφόρησε σήμερα.

Tο The Survivalists πρόκειται για παιχνίδι της Team 17,το οποίο είναι πνευματικός διάδοχος του The Escapists αφού εκτυλίσσεται στο ίδιο σύμπαν.

Το The Survivalists πρόκειται για ένα Survival παιχνίδι με στοιχεία crafting, το οποίο μπορείτε να παίξετε solo ή co-op δημιουργώντας ομάδα τεσσάρων ατόμων, στο οποίο θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους υπόλοιπους για να επιβιώσετε. Στο νησί στο οποίο εκτυλίσσεται το παιχνίδι υπάρχουν πολλά αντικείμενα για να συλλέξετε και όταν τα συνδυάσετε θα μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα όπλα, εργαλεία ή και ακόμα ολόκληρες κατασκευές για να σας προστατέψουν από τις δυνάμεις της Φύσης.

Στο παιχνίδι έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε βοήθεια από τους πίθηκους του νησιού, να τους εκπαιδεύσετε για ολοκληρώσετε κάποια tasks ενώ τα συγκεκριμένα ζώα μπορούν να σας προστατέψουν και να μαζέψουν resources για την ομάδα σας. Επίσης η εξερεύνηση του νησιού είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του gameplay αφού στο νησί υπάρχουν πολλά μυστικά που μπορεί να σας βοηθήσουν όπως και κίνδυνοι υπό την μορφή της χλωρίδας και μυθικών τεράτων. Θα μπορείτε να κάνετε looting στο νησί και trade με τους συντρόφους σας.

Στο νησί θα αντικρίσετε την ολοένα και αυξανόμενη άγρια φύση, με πληθώρα οργανισμών, όπως και πλήρεις εναλλαγές ημέρας και νύχτας. Κάθε νησί θα έχει διαφορετικά στοιχεία για κάθε gamer και οι παίκτες θα αναλαμβάνουν διάφορα quests. Ο Mysterious Stranger, κάτοικος του νησιού θα σας δίνει τα πιο περίεργα quests στο νησί. Επίσης το κυνήγι είναι σημαντικό κομμάτι για την επιβίωσή σας αφού θα πρέπει να ψάχνετε για δυσεύρετα σπαθιά και να μπαίνετε σε λαβυρίνθους.

Το The Survivalists έχει κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Την standard και την digital deluxe η οποία έρχεται με το Monkey Business DLC, το original soundtrack και το digital artbook.

Το The Survivalists κυκλοφορεί για PC, Xbox One, Switch και Apple Arcade.

Διαβάστε για το The Escapists και συζητήστε για το The Survivalists στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 10/10/2020 08:25
Το the escapists το απόλαυσα γιατί ήταν φοβερό .Σίγουρα θα τσεκάρω και αυτό.
Notification