Ειδήσεις Adventures To GOG Galaxy επιτρέπει στους testers να αγοράζουν exclusives της Epic Games μέσα από την δική τους εφαρμογή

To GOG Galaxy επιτρέπει στους testers να αγοράζουν exclusives της Epic Games μέσα από την δική τους εφαρμογή

Friday, 02 Oct 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου   | (1 σχόλιο)
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9d/b3/d3/silenthil4-kentriki-94-1601656927.jpg
 

To GOG Galaxy επιτρέπει στους testers να αγοράζουν exclusives της Epic Games μέσα από την δική τους εφαρμογή

To Silent Hill 4: The Room επιστρέφει στα PC μέσω του GOG.

Το GOG Galaxy είναι ήδη μια εξαιρετικά βολική πλατφόρμα, συνδυάζοντας διαφορετικά καταστήματα και τις βιβλιοθήκες τους δημιουργώντας έτσι μια μεγάλη λίστα από games. Μπορείτε να κατεβάσετε και να ξεκινήσετε τα παιχνίδια σας από το GOG Galaxy και παρακολουθείτε ακόμη και τον χρόνο που παίξατε καθώς και τα achievements.

Από σήμερα, τουλάχιστον για ορισμένους testers, το GOG Galaxy σας επιτρέπει επίσης να αγοράζετε παιχνίδια από άλλα καταστήματα.

Μέχρι τώρα, η καρτέλα καταστήματος GOG Galaxy περιλάμβανε μόνο τον κατάλογο παιχνιδιών του GOG, αλλά οι testers θα δουν τώρα exclusives από το Epic Game Store, συμπεριλαμβανομένων των The Outer Worlds, Mortal Shell, Maneater και MechWarrior 5. Μαζί με την ευκολία που δεν χρειάζεται να αναπηδήσετε μεταξύ καταστημάτων, η αγορά του παιχνιδιού στο GOG Galaxy σας προσφέρει επίσης μια γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων μέσω του GOG. Στο Epic Games Store, έχετε 14 ημέρες για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και αυτή την επιλογή την δικαιούστε μόνο εάν έχετε παίξει το game λιγότερο από δύο ώρες. Στο GOG, ωστόσο, είναι μια πολιτική 30 ημερών, ανεξάρτητα από το πόσο έχετε παίξει.

To Silent Hill 4: The Room
Το Silent Hill 4: The Room επιστρέφει στα PC κάτι που θα αποτελούσε έκπληξη αν δεν είχε εμφανιστεί στο site της PEGI.

Η Konami κυκλοφορεί ξανά το Silent Hill 4 μέσω του GOG όπου μπορείτε να το παραλάβετε στην τιμή των 9.99 ευρώ. Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

Διαβάστε για την Konami που προϊδεάζει για ανακοίνωση νέου Silent Hill συζητήστε για το θέμα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 03/10/2020 08:09
Είναι πολύ βολικό για μια πλατφόρμα να έχει όλους τους τίτλους μαζεμένους και όλες τις προσφορές μαζί .Πιστεύω ότι οι χρήστες θα το εκτιμήσουν .
Notification