Ειδήσεις Adventures Beyond a Steel Sky: Story trailer

Beyond a Steel Sky: Story trailer

Wednesday, 10 Jun 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3c/8d/a2/beyond20asteel20sky-59-1591784405.jpg
 

Beyond a Steel Sky: Story trailer

Σύντομα στο Steam και στο Apple Arcade.

Η Revolution Software, δημοσίευσε τρέιλερ για το διάδοχο του point and click Adventure των 90’s Beneath a Steel Sky.

Στο πολυαναμενόμενο Beyond a Steel Sky, ξανασμίγουν οι δημιουργοί του πρώτου παιχνιδιού, Charles Cecil και Dave Gibbons (co-creator και του graphic novel Watchmen, μεταξύ άλλων, ο δεύτερος) και θα πρωταγωνιστεί εκ νέου ο Robert Foster, όπως και στο αρχικό παιχνίδι. Αυτή τη φορά ο Foster, ταξιδεύει στην Union City, μια οχυρωμένη ουτοπική πόλη σε ένα κόσμο ρημαγμένο από πολέμους- όπου οι άνθρωποι ζουν ''χαρούμενα'' υπό το άγρυπνο βλέμμα και έλεγχο αγαθών ρομπότ- με σκοπό να βρει ένα παιδί που το έχουν απαγάγει.Σύμφωνα με τη Revolution, θα συναντήσετε χαρακτήρες στην Union City, των οποίων τα κίνητρα μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τη δική σας συμπεριφορά σχηματίζοντας κατά τα λεγόμενα της εταιρείας: ''ένα δραματικό, χιουμοριστικό cyberpunk θρίλερ, το οποίο εξερευνά σύγχρονα θέματα όπως έλεγχος της κοινωνίας, Artificial Intelligence και απολυταρχία''.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Revolution φαίνεται το comic-book στυλ του αρχικού παιχνιδιού στα cinematics και το ιδιαίτερο voice acting. Το Beyond a Steel Sky, αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει περσι, αλλά μετατέθηκε για τις αρχές του 2020, ώστε η εταιρεία ανάπτυξης να αποκρυσταλλώσει το όραμα της γι’ αυτό. Στις αρχές του Μαρτίου σε ένα developer update, αναφέρθηκε από έναν εργαζόμενο ότι το παιχνίδι βρίσκεται μεσούσης του full scale test και ότι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Η Revolution Software δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του Beyond a Steel Sky, αλλά σημείωσε ότι σύντομα θα βρίσκεται στο Apple Arcade και το Steam.

Διαβάστε την αρχική είδηση για το Beyond a Steel Sky και συζητήστε γι΄αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification