Ειδήσεις Adventures Shadow Man: Remastered

Shadow Man: Remastered

Monday, 07 Sep 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/49/1d/70/Shadow-Man-Remastered-30-1592160587.jpg
 

Shadow Man: Remastered

Νέο τρέιλερ από την Nightdive Studios. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/3/20] Το Shadow Man κυκλοφόρησε επίσημα για PlayStation, Nintendo 64, Dreamcast και PC το 1999. Τα νέα είναι ότι το 2021 θα κυκλοφορήσει η remastered έκδοσή του.

Το remaster έχει αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης Nightdive Studios, η οποία δουλεύει επίσης και στο Blade Runner remaster, ενώ παλαιότερα έχει αναλάβει τα remasters των Systm Shock: Enchanced Edition, Turok, Turok 2: Seeds of Evil, Blood και Forsaken Remastered.

Αν δεν γνωρίζεται τη σειρά η σύνοψη της έχει ως εξής: «Στο Shadow Man το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο comics του Valiant, θα ταξιδέψετε μέσα στην Liveside, την γη όπου θα ζείτε ως θνητοί και την Deadside, το μέρος όπου οι ψυχές βρίσκονται στην αιωνιότητα, όπως ο voodoo πολεμιστής Shadow Man. Θα εξερευνήσετε τις περιοχές του ανθρώπινου ψυχισμού όσο προσπαθείτε να σταματήσετε μια ομάδα εχθρών που θέλουν να φέρουν ανείπωτα δεινά στον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε.”

Το Shadow Man: Remastered θα έχει ανάλυση 4K Widescreen, δυναμικό shadow mapping και δυναμικό φωτισμό per-pixel. Επίσης, θα διαθέτει anti-aliasing και άλλα post-process effects. Ορισμένες ακόμη αναβαθμίσεις είναι τα ανανεωμένα γραφικά, αναβαθμισμένος ήχος και εμπλουτισμένη εμπειρία gameplay καθώς και υψηλότερη πυκνότητα στα particle effects. Θα υπάρξει επίσης επανεμφάνιση περιεχομένου το οποίο έλειπε από το αρχικό παιχνίδι, υποστήριξη Xbox, PS4, Controller Pro και νέα απόδοση HDR.

To Shadow Man είχε αναπτυχθεί αρχικά από την Acclaim και όπως προαναφέρθηκε βασίστηκε στα ομώνυμα comics του Valiant. Το remaster θα κυκλοφορήσει σε Steam, GOG, PlayStation, Switch και Xbox.

[UPDATE: 14/6/20 - Έρχεται το 2021] Χθες στο PC Gaming Show η εταιρεία ανάπτυξης Nightdive Studios παρουσίασε νέα στοιχεία για το Shadow Man Remastered, το οποίο είχε ανακοινωθεί τον Μάρτιο. Το Shadow Man είχε κυκλοφορήσει το 1999 σε PC, PlayStation, Nintendo 64 και Dreamcast ενώ η remastered έκδοση θα έρθει κάπου μέσα στο 2021.

Η Nightdive Studios δουλεύει ταυτόχρονα σε ένα άλλο remaster, αυτό του Blade Runner. Είναι υπεύθυνη επίσης για τα remasters που έχουν γίνει σε System Shock, Turok, Turok 2: Seeds of Evil, Blood καθώς και του Forsaken.

Το Shadow Man: Remastered θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

[UPDATE 1: 7/9/20 – Νέο τρέιλερ από την Nightdive Studios] Η Nightdive Studios, εταιρεία ανάπτυξης του Shadow Man: Remastered δημοσίευσε νέο τρέιλερ το οποίο μας δείχνει αποσπάσματα του gameplay.

Όπως είναι λογικό, το remaster του αρχικού παιχνιδιού θα περιλαμβάνει ανανεωμένα γραφικά υψηλότερης ανάλυσης. Επίσης η εταιρεία έχει βελτιώσει τον χειρισμό, το AI των εχθρών, ενώ έχει αλλάξει και την μουσική επένδυση του παιχνιδιού. Η Nightdive Studios θα προσθέσει και υλικό το οποίο είχε κοπεί από το παιχνίδι του 1999.

Το αρχικό Shadow Man είχε κυκλοφορήσει για PC, PS1, N64 και Dreamcast.

Το Shadow Man: Remastered θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Blade Runner Remastered και συζητήστε για το Shadow Man: Remastered στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification