Ειδήσεις Adventures Amnesia: Rebirth

Amnesia: Rebirth

Friday, 06 Mar 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e2/c3/86/amnesia-rebirth-boxart-wallpaper-88-1583506585.jpg
 

Amnesia: Rebirth

Αποκαλύφθηκε η ονομασία του νέου Horror της Frictional Games. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/1/20] Η εταιρεία ανάπτυξης Frictional Games, δημιουργός του Amnesia, ετοιμάζει ένα νέο Horror game.

Το site της εταιρείας έχει πλέον ένα link με την ονομασία "Next Frictional Game", καθώς επίσης έχει ανανεώσει και το site Nextfrictionalgame.com. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το site είχε απλά ένα κείμενο σε μαύρο φόντο που έλεγε: "Το επόμενο project μας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί". Αυτό όμως άλλαξε το τελευταίο διάστημα και το κείμενο αντικαταστάθηκε από μία σφαίρα που δείχνει να εκπέμπει ηλεκτρισμό.

[UPDATE: 8/1/20 - Το teaser άλλαξε] Το site της Frictional Games (Nextfrictionalgame.com) άλλαξε και πλέον έχει ένα διαφορετικό σχήμα, δείγμα του ότι η εταιρεία...μας τρολάρει. Γνωρίζει ότι θα ξαναμπούμε στο site της, επομένως αλλάζει το teaser συχνά, φυσικά μέχρι να κάνει την αποκάλυψη,

frictional teaser

[UPDATE 2: 29/2/20 - Το πρώτο teaser βίντεο] Το νέο παιχνίδι της Frictional Games θα είναι απ' ότι φαίνεται Horror, καθώς η εταιρεία δημοσίευσε ένα unlisted βίντεο στο YouTube. Πιθανόν να μας δίνει στοιχεία για την πρωταγωνίστρια. Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 3: 6/3/20 - Αποκαλύφθηκε η ονομασία] Ανακοινώθηκε ο τίτλος του νέου Horror από την Frictional Games και είναι Amnesia: Rebirth.

Πρόκειται για sequel του Amnesia: The Dark Descent και έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία φέτος το φθινόπωρο. Θα έχει νέα ιστορία στον κόσμο του Amnesia: The Dark Descent και θα σας προκαλεί να παραμείνετε ήρεμοι, αντιμέτωποι με αφάνταστο τρόμο.

Διαδραματίζεται στην Αλγερινή έρημο και επικεντρώνεται στη νέο χαρακτήρα Tasi Triannon καθώς η ηρωίδα κάνει το τρομακτικό ταξίδι της μέσα από την απόγνωση και την απελπισία, συναντώντας τον τρόμο και τον πόνο σε μια δοκιμή των αντοχών του ανθρώπου.

Διαβάστε τα reviews των Amnesia. Συζητήστε για το Amnesia: Rebirth στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheLuckyShamrock (Level 14) 04/01/2020 16:53
Των παιχνιδιών Penumbra, πες καλύτερα. Εγώ έτσι τους πρωτοέμαθα. :D
#2 Golion (Level 8) 06/03/2020 18:05
Το Amnesia: The Dark Descent το θεωρώ από τα καλύτερα horror games που έχω παίξει,οπότε πιστεύω οτι θα είναι καλό.Βέβαια το A Machine for Ρigs του 2013 με είχε αφήσει αδιάφορο...
Notification