Ειδήσεις Adventures Sable: Ελληνικό Exploration game από δύο developers

Sable: Ελληνικό Exploration game από δύο developers

Friday, 28 Aug 2020  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ab/59/f2/sable-greek-adventure-55-1530453324.jpg
 

Sable: Ελληνικό Exploration game από δύο developers

Νέο gameplay στο Future Games Show. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/7/18] Δύο developers που γνωρίζονται από μικροί δουλεύουν σε μια προκάτ που στεγάζεται στην αυλή του πατέρα του ενός εκ των δύο και εκεί αναπτύσσουν το Sable, ένα Exploration game.

Ο Γρηγόρης Κυθρειώτης και ο Daniel Fineberg ετοιμάζουν στην Αγγλία εδώ και ένα χρόνο ένα παιχνίδι εξερεύνησης χωρίς μάχες, με επιρροές από τον Γάλλο σχεδιαστή καρτούν Moebius, αν κρίνουμε από το art style. Κάνοντας εξερευνήσεις στο Sable θα καλείστε να μάθετε την ιστορία και τα έθιμα των κατοίκων κάθε πόλης, ενώ ο ήρωας που ελέγχετε θα καβαλάει ένα hoverbike, το οποίο θα μπορείτε να αναβαθμίσετε και να αλλάξετε την εμφάνισή του, κάτι που θα ισχύει και για τα ρούχα σας.

Κάθε μηχανή έχει τρία μέρη: το σασί, την μηχανή και τα φτερά που επηρεάζουν την ταχύτητά του και την ευκινησία του. Όσο βοηθάτε ανθρώπους τόσο θα ξεκλειδώνετε νέα εξαρτήματα. Στο Sable δεν υπάρχουν objectives αλλά μόνο εξερεύνηση και μένει να δούμε αν θα προστεθούν RPG στοιχεία στην τελική έκδοση. Στο project συμμετέχει και η συγγραφέας του 80 Days, Meg Jayanth.

[UPDATE:  24/7/20 – Νέα αποσπάσματα από το gameplay του] To Sable το είχαμε δει τελευταία φορά το 2018 και η κυκλοφορία του απο το 2019 έφαγε delay για το 2020 και μετά για το 2021. Αν και τα πράγματα δεν έδειχναν καλά οι developers μας έδωσαν ένα νέο τρέιλερ που φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

[UPDATE: 28/8/20 - Gameplay στο Future Games Show] Στο νέο gameplay video του Sable, ο Γρηγόρης Κυθρεώτης παρουσίασε τα περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Το art style όπως βλέπετε είναι ξεχωριστό και άκρως μινιμαλιστικό. Η παρουσίαση ελληνικού παιχνιδιού σε ένα gaming show είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά.

Το Sable βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC. Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification