Ειδήσεις Adventures Yume Nikki Dream Diary

Yume Nikki Dream Diary

Thursday, 22 Feb 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f1/0a/a4/yume-nikki-dream-diary-87-1517049956.jpg
 

Yume Nikki Dream Diary

Νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/1/17] Το Yume Nikki Dream Diary αποτελεί συνέχεια του προγενέστερου cult horror game βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα δημοσιευθεί από την Playism.

Η Playism ανακοίνωσε πως η δημιουργία αυτή προκύπτει από συνδυαστική δουλειά των Kadowaka, που ανέπτυξε το RPG Maker software και την Active Gaming Media. Επίσης συμμετέχει και ο Kikiyama που δημιούργησε τον πρώτο τίτλο. Εκείνος είχε κυκλοφορήσει το 2004 με πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι σε έναν τρομακτικό κόσμο με αρκετά puzzles. 

Ωστόσο το Yume Nikki Dream Diary μεταλλάσσει τον 2D κόσμο του πρώτου παιχνιδιού σε 3D επίπεδα. Αν κρίνουμε και από το teaser της εταιρείας που μπορείτε να δείτε παρακάτω, τα όνειρα της πρωταγωνίστριας θα γίνουν ακόμα πιο εφιαλτικά, ενώ όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί του θα επαναφερθεί ένας χαρακτήρας που του οποίου το design παρέμεινε εν τέλει αχρησιμοποίητο στο πρώτο video game. 

[UPDATE: 2/2/18 - Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ] Η Playism κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο Yume Nikki Dream Diary.

Δεν πρόκειται για remake του παιχνιδιού του 2004 αλλά για μία νέα δημιουργία με έμπνευση από τον πρώτο τίτλο και αρκετά indie games, συνθέτοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Οι Playism και Active Gaming Media συνεργάζονται με την Kadowaka Games και θα περιέχει νέα creatures που ο δημιουργός του Kikiyama είχε στο μυαλό του για 16 χρόνια όπως δήλωσε.

[UPDATE 2: 22/2/18 - Νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ] Η Playism δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το Yume Nikki, το οποίο κυκλοφορεί αύριο στο Steam.

Όπως θα δείτε έχουμε να κάνουμε με ένα 3D Platform/Adventure, στο οποίο θα συναντήσετε φρικιαστικούς χαρακτήρες, σε διάφορα περιβάλλοντα στον έξω κόσμο ή και μέσα σε κτίρια, με μια ατμόσφαιρα και μουσική που...ανατριχιάζει. Βέβαια η μηχανή γραφικών δεν έχει σύγχρονα στάνταρ, δεδομένου του ότι μιλάμε για indie προσπάθεια, αλλά λόγω της ατμόσφαιρας αξίζει την προσοχή μας.

Το Yume Nikki θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 23 Φεβρουαρίου στην τιμή των 20 ευρώ, ενώ ο πρώτος τίτλος Yume Nikki είναι διαθέσιμος εντελώς δωρεάν στο Steam.

Συζητήστε περισσότερα για το Yume Nikki Dream Diary στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 28/01/2018 10:14
Το πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικό .Για να δούμε και το δεύτερο πως θα τα πάει.
#2 Shikabane_Hime7 (Level 29) 29/01/2018 18:09
Φαίνεται ενδιαφέρον!
Notification