Ειδήσεις Adventures Φήμη: Νέο Prince of Persia

Φήμη: Νέο Prince of Persia

Thursday, 11 Jan 2018  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (3 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/50/f8/fb/new-prince-of-persia-36-1515678911.jpg
 

Φήμη: Νέο Prince of Persia

Ο δημιουργός του εξέφρασε την διάθεση να επαναφέρει την σειρά.

 

Ο Jordan Mechner, δημιουργός του Prince of Persia, αποκάλυψε μέσω Twitter πως θα ήθελε να δει την σειρά να επιστρέφει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Christy Teigen, μοντέλο και παρουσιάστρια της τηλεόρασης έκανε ένα post στο Twitter όπου αναφέρει πως απόλαυσε ιδιαίτερα τους τίτλους Prince of Persia και αναρωτιόταν αν η σειρά είναι ακόμα “ζωντανή”. Η απάντηση ήρθε σύντομα από τον John Mechner που έγραψε: “Chrissy, γνωρίζω κι άλλους ανθρώπους που νιώθουν το ίδιο. Κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει!”, εννοώντας το να επιστρέψει στις κονσόλες το δημοφιλές franchise.

 Ο Mechner έχει εργαστεί σε αρκετούς τίτλους Prince of Persia πριν και αφού τα δικαιώματα της σειράς εξασφαλισθούν από την Ubisoft. Μάλιστα η ίδια η εταιρεία είδε το post της Chrissy Teigen και της απάντησε λέγοντας: “Γεια σου Chrissy Teigen. Δυστυχώς το franchise του Prince of Persia βρίσκεται ακόμα σε παύση αλλά η Chrissy of Persia είναι ένας χαρακτήρας που ευχόμαστε να είχαμε ανακαλύψει νωρίτερα”. Η απάντηση συνοδευόταν από μια εικόνα της ίδιας στο σώμα του πρωταγωνιστή της σειράς.

 Λέτε να έχουμε την επιστροφή του Prince of Persia; Δύσκολο πάντως να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο σύντομα αν κρίνουμε από το γεγονός το ότι το Assassin’s Creed Origins κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ βρίσκεται καθοδόν το Far Cry 5.

Διαβάστε το review του Prince of Persia: The Forgotten Sands και συζητήστε περισσότερα για τη σειρά στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 12/01/2018 01:00
Αμφιβάλω αν θα δούμε κάτι στο επίπεδο του Warrior Within αλλά τουλάχιστον να μην καταλήξει AC clone.Αν γίνει τελικά! :roll:
#2 efane (Level 22) 13/01/2018 07:30
Και ποιος δεν θα θέλε την επιστροφή του "Πρίγκιπα" ; Κορυφαίος τίτλος που έμεινε στην άκρη.
#3 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:00
Μακάρι να συμβεί και να δούμε αγαπημένους μας χαρακτήρες απο την εκπληκτική αυτή σειρά ανανεωμένους και έτοιμους να μας χαρίσουν συγκινήσεις.
Notification