Ειδήσεις Adventures Φήμη: Η Valve ανέπτυσσε ένα νέο Co-op adventure

Φήμη: Η Valve ανέπτυσσε ένα νέο Co-op adventure

Monday, 25 Sep 2017  | in Adventures | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (1 σχόλιο)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c3/f7/38/valve-new-adventure-10-1506341458.jpg
 

Φήμη: Η Valve ανέπτυσσε ένα νέο Co-op adventure

Με fantasy setting.

Σύμφωνα με φήμες η Valve ανέπτυσσε ένα νέο Co-op adventure με fantasy setting. 

Πριν από λίγο καιρό η Valve ανακοίνωσε το Artifact, ένα card game που θα βασίζεται στο DOTA 2 απογοητεύοντας σε μεγάλο βαθμό τους fans της που περίμεναν εναγωνίως νέα για το μέλλον της σειράς Half-Life. Πληροφορίες για νέο Half-Life δεν είδαμε, από ότι φαίνεται όμως η Valve δεν καθόταν με σταυρωμένα χέρια και ανέπτυσσε ένα Adventure με fantasy setting, σύμφωνα τουλάχιστον με artworks που δημοσιεύτηκαν στο προσωπικό site του πρώην υπαλλήλου της Valve, Drew Wolf, τα οποία προορίζονταν σύμφωνα με τον ίδιο για ένα Adventure με co-op gameplay με 10 χαρακτήρες το οποίο θα διέθετε και ιστορία.  

Να τονίσουμε εδώ πως δεν αναφέρεται ξεκάθαρα πως το συγκεκριμένο project είναι της Valve αλλά ο Drew Wolf όσο γνωρίζουμε, δεν έχει δουλέψει από τη στιγμή της αποχώρησής του σε κάποια άλλη εταιρεία ενώ δούλεψε στην Valve για εννέα χρόνια. Στο προσωπικό site του ο Drew Wolf αναφέρεται στον εαυτό του ως ανεξάρτητο developer αν και στον λογαριασμό του στο LinkedIn αναφέρεται ακόμη ως υπάλληλος της Valve.

Μέχρι στιγμής δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο game είναι όντως υπαρκτός τίτλος και θα πρέπει να περιμένουμε κάποια ανακοίνωση από τον ίδιο τον Drew Wolf ή την Valve για να σιγουρευτούμε. Δείτε όλα τα artworks του πρώην υπαλλήλου της Valve για το ανώνυμο project στο επίσημο site του.

Διαβάστε για το Artifact και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.  

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/09/2017 08:33
Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες με μεγάλο ενδιαφέρον.Μακά ρι να υπάρξει και είδηση για ένα νέο Half-life.
Notification