Ascent: Infinite Realm

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
11
Ascent: Infinite Realm

Ascent: Infinite Realm

Νέο gameplay trailer με χαρακτήρες και σκηνές μάχης. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 9/11/17] Η Bluehole ανακοίνωσε το Ascent: Infinite Realm, ένα νέο AAA MMORPG που θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της στην G-Star που λαμβάνει χώρα στο Μπούσαν της Νότιας Κορέας, η Bluehole αποκάλυψε ένα νέο MMORPG με την ονομασία Ascent: Infinite Realm. Όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, συνδυάζει το steampunk με το fantasy setting και παρουσιάζει εντυπωσιακά γραφικά.

Πέρα από τις μάχες στο έδαφος, θα μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε μάχες στον αέρα και για αυτό τον σκοπό θα περιέχει διαφόρων ειδών ιπτάμενα οχήματα όπως airships και μηχανικά φτερά. Θα μπορείτε να κάνετε customize τα airships, τα mounts και τα pets, αλλάζοντας την εμφάνιση και την αποδοτικότητά τους. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας quests και να αλλάξετε τον βαθμό δυσκολίας στα dungeons και στα hunting areas. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί πέντε classes, αυτά των Sorceress, Mystic, Warlord, Assassin και Gunslinger.

Στο Ascent: Infinite Realm (εν συντομία AIR) θα βρείτε επίσης world bosses, realm vs realm PvP, crafting, mini games και farming, ενώ θα μπορείτε να χτίσετε το δικό σας σπίτι. Την έκδοση του MMORPG έχει αναλάβει η Kakao Games του Black Desert Online και η closed beta αναμένεται να διεξαχθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018. Δηλώστε συμμετοχή για την beta στο επίσημο site του παιχνιδιού.

[UPDATE: 24/11/17 - Νέο gameplay video] Η Bluehole, εταιρεία ανάπτυξης των PlayerUnknown’s Battlegrounds και Tera, κυκλοφόρησε νέο gameplay video του νέου της τίτλου Ascent: Infinite Realm, που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Το παρακάτω βίντεο προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τους χαρακτήρες του παιχνιδιού καθώς και ορισμένες μάχες στον αέρα με κάποιου είδους διαστημόπλοια. Βεβαίως βλέπουμε και επίγειες μάχες με τους βαριά οπλισμένους χαρακτήρες να χρησιμοποιούν διαφόρων ειδών όπλα και gadgets.

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει, ωστόσο γνωρίζουμε πως θα εκδοθεί από την Kakao Games, γνωστή από το Black Desert Online.

 

Το Ascent: Infinite Realm θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη ημερομηνία. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/11/2017 16:39
Πολύ όμορφες εικόνες.Μακάρι να είναι έτσι και τα γραφικά του παιχνιδιού.