• Ειδήσεις
  • MMORPG
  • Οι παίκτες του EVE Online έχουν κάνει 49 εκ. tasks για να βοηθήσουν στην συλλογή πληροφοριών για τον Covid-19

Οι παίκτες του EVE Online έχουν κάνει 49 εκ. tasks για να βοηθήσουν στην συλλογή πληροφοριών για τον Covid-19

Hot
Οι παίκτες του EVE Online έχουν κάνει 49 εκ. tasks για να βοηθήσουν στην συλλογή πληροφοριών για τον Covid-19

Οι παίκτες του EVE Online έχουν κάνει 49 εκ. tasks για να βοηθήσουν στην συλλογή πληροφοριών για τον Covid-19

Αυτό μεταφράζεται σε 36 χρόνια έρευνας.

Τον Ιούνιο, κάποιοι ερευνητές στο McGill University της σχολής School of Computer Science, ανακοίνωσαν την επιστροφή του Project Discovery, ενός mini-game το οποίο βοηθάει με την συλλογή πληροφοριών. Αυτή τη φορά το Project Discovery, έριξε τα φώτα του στον Covid-19 και σύμφωνα με το BBC News, περισσότεροι από 171,000 παίκτες του ΕVE Online να έχουν ολοκληρώσει πάνω από 47 εκατομμύρια tasks για να βοηθήσουν.

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί, καθώς αντιστοιχούν σε 36 χρόνια κατηγοριοποίησης των κυττάρων, κάτι που θα ήταν απλά αδύνατο για την ομάδα του McGill. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες του EVE Online είναι ναι σχηματίζουν πολύγωνα γύρο από το κέλυφος των κύτταρων. O lead producer του EVE Online, David Ecker δήλωσε ότι δεν χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να ενδιαφερθούν οι παίκτες για το mini-game. Μερικοί παίκτες που έδωσαν συνέντευξη στο BBC πρόσθεσαν ότι το mini-game όχι μόνο τους έκανε να νιώθουν ότι συμβάλουν για έναν σημαντικό σκοπό από την άνεση του σπιτιού τους, αλλά και ότι τους έγινε πιο κατανοητή η επιστήμη πίσω από κάτι που μας προβληματίζει όλους μας αυτή τη περίοδο.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του EVE Online. Τον Σεπτέμβριο αναρτήθηκε στο EVE Online Blog ένα post με επεξήγηση εις βάθος για το project και το πως λειτουργεί.

 

Διαβάστε περισσότερα για το EVE Online όπως επίσης το review του παιχνιδιού και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/11/2020 17:15
Είναι τεράστια η προσπάθεια και μπράβο τους .Ότι μπορούμε να κάνουμε για συλλογή πληροφοριών με σκοπό να αντιμετωπίσουμε καλύτερα την πανδημία είναι καλό.
Notification