Ειδήσεις MMORPG Το Fable 4 δεν θα είναι MMORPG

Το Fable 4 δεν θα είναι MMORPG

Monday, 27 Jul 2020  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/69/06/91/fable-4-rumours-3a-10-1595614457.jpg
 

Το Fable 4 δεν θα είναι MMORPG

Επιβεβαιώθηκε από έμπιστους Xbox insiders. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/7/20] To Fable 4 είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα games για PC αλλά και για τις κονσόλες της Microsoft.

Στο χθεσινό event της εταιρείας είχαμε την τύχη να δούμε ένα νέο τρέιλερ και ενώ όλοι εικάζουν ότι θα πρόκειται για το Fable 4, ένα tweet το κατατάσσει ως MMO. Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο φαίνεται και η σειρά των games με την οποία θα τα έδειχνε η Microsoft στο event και η οποία τελικά συμπίπτει με αυτήν που είδαμε χθες.

 

 

Το Fable φαίνεται ως MMO στην συγκεκριμένη λίστα, με τον δημοσιογράφο να τσεκάρει την πληροφορία και να την ανεβάζει σε νέο tweet.

 

 

Σε μια ελεύθερη μετάφραση από τα Γαλλικά, το δεύτερο tweet γράφει:'' Ένα παιχνίδι στον κόσμο του Fable, αλλά ως MMO (sorry, δεν είναι το Fable 4)''. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν αληθεύει η πληροφορία, αλλά η τακτική του να παίρνεις ένα franchise και να το στηρίζεις με online περιεχόμενο πλέον της κυκλοφορίας του είναι κάτι που συμβαίνει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια. Επίσης υπήρξε και φήμη κατά το παρελθόν, ότι το Fable 4 ίσως είναι εντελώς open world όπου η περιοχή της Albion δεν υπάρχει πια.

[UPDATE: 27/7/20 - Έμπιστοι Xbox insiders επιβεβαίωσαν ότι δεν θα είναι MMORPG] Δύο αξιόπιστοι Xbox insiders επιβεβαίωσαν ότι το Fable δεν θα είναι MMO RPG, ωστόσο η εταιρία ανάπτυξης δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις φήμες.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Fable άρχισαν να εξαπλώνονται διάφορες φήμες και οι περισσότερες υποστήριζαν ότι το Fable θα είναι MMO. Αν και η εταιρία ανάπτυξης, Playground Games, δεν έχει σχολιάσει ακόμα αυτές τις φήμες, ένας έμπιστος Xbox insider έχει επιβεβαιώσει ότι είναι fake news.

 

 

 

 

Ο Jez Cordon, ένας senior συντάκτης στο Windows Central και ο Klobrille, ένας γνωστός Xbox insider στο Twitter και στο ResetEra, επιβεβαίωσαν ότι το Fable θα είναι ένα Action RPG με μερικά online στοιχεία και δεν θα έχει κανένα στοιχείο MMO. Η Playground Games έχει να κυκλοφορήσει κάποιο game από το 2018 και αναλογιζόμενοι το μέγεθος του Fable, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αργήσει να έρθει. Αν δεν έκλεινε η original εταιρία ανάπτυξης της σειράς Fable, η Lionhead Studios, θα είχε κυκλοφορήσει ήδη ένας τίτλος για την τρέχουσα γενιά κονσολών, το Fable Legends. 

Το νέο Fable θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι ακόμα άγνωστη.

Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η εταιρεία του Forza Motorsport, Playground Games.

Διαβάστε περισσότερα για το Fable 4 και συζητήστε γι΄ αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification