Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft Classic: Παίχτες μπερδεύουν χαρακτηριστικά για bugs

World of Warcraft Classic: Παίχτες μπερδεύουν χαρακτηριστικά για bugs

Sunday, 19 May 2019  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/99/b7/73/w-51-1558264184.jpg
 

World of Warcraft Classic: Παίχτες μπερδεύουν χαρακτηριστικά για bugs

Η εταιρία ανάπτυξης άφησε το παιχνίδι αναλλοίωτο.

Η closed beta του World of Warcraft Classic έχει ήδη ξεκινήσει, όμως δεν είναι όπως κάποιοι παίχτες το θυμούνται το 2006.

Η Blizzard δημοσίευσε μια λίστα με 13 χαρακτηριστικά, που αρκετοί παίχτες λανθασμένα αναφέρουν ως bugs, από αλλαγές στο movement speed μέχρι χαμένα εικονίδια στο minimap, “όλα δουλεύουν όπως περιμέναμε”. Όπως ανέφερε η Blizzard σε μια δημοσίευση σε ένα blog, “Λόγω της φύσης του World of Warcraft Classic, ο καθένας έχει διαφορετικές αναμνήσεις, και αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις για το τι δουλεύει όπως πρέπει και τι είναι όντως bug”

wow classic

Η εταιρία ανάπτυξης επίτηδες αναπαρήγαγε κάποιες ασυνέπειες από το World of Warcraft 1.12, όπως τους NPCs που προσφέρουν πολλαπλά quests, να τους απεικονίζει ως τελείες ή θαυμαστικά στο quest list. “Ήταν ασυνέπειες στο 1.12 και τις ξαναδημιουργήσαμε με την ίδια ακριβώς ασυνέπεια που είχαν τότε”, ανέφερε η Blizzard.

Το World of Warcraft Classic δεν δείχνει με θαυμαστικό κάθε διαθέσιμο quest στο minimap, και τα quest που είναι χαμηλού level δεν απεικονίζονται με θαυμαστικό. Οι παίχτες έκαναν αναφορές και για τα δύο.

Δείτε την πλήρη λίστα των χαρακτηριστικών εδώ.

Δείτε επίσης τα reviews όλων των World of Warcraft και συζητήστε περισσότερα για το World of Wacraft: Classic στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification