Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft: Classic: Το demo θα κρατάει μόνο μία ώρα

World of Warcraft: Classic: Το demo θα κρατάει μόνο μία ώρα

Thursday, 01 Nov 2018  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/12/75/fc/world-of-warcraft-classic-95-1541107645.jpg
 

World of Warcraft: Classic: Το demo θα κρατάει μόνο μία ώρα

Cooldown για μιάμιση ώρα.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι στο World of Warcraft: Classic θα λανσάρει ένα demo, του οποίου κάθε session θα έχει μία ώρα διάρκεια, προκειμένου να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

Οι servers κοστίζουν αλλά στην προκειμένη περίπτωση περιμέναμε από την Αμερικάνικη εταιρεία να μην φοβηθεί να επενδύσει κάτι παραπάνω. Προφανώς λοιπόν λόγω της αυξημένης ζήτησης, θα μπορείτε να συνδεθείτε για μόλις μία ώρα και θα υπάρχει cooldown 90 λεπτών. Φυσικά αυτό θα διακόπτει την ροή του παιχνιδιού σας, κάτι που σε MMORPG είναι ότι χειρότερο.

Θα μπορείτε πάντως να "σπάσετε" το διάστημα που συνδέεστε όποτε σας βολεύει.
- Αν παίξετε για 60 λεπτά τότε θα πρέπει μετά να περιμένετε άλλα 30 λεπτά ώστε να συμπληρωθεί το 90λεπτο.
- Αν συνδεθείτε για 30 λεπτά και βγείτε με logout για 60 λεπτά (άρα συμπληρώνετε 90 λεπτά), τότε θα μπορείτε να παίξετε ξανά για 60 ακόμη λεπτά.
- Τέλος, αν παίξετε 20 λεπτά και βγείτε για 20 λεπτά αλλά γυρίσετε και παίξετε 40 λεπτά, θα αποσυνδεθείτε αλλά θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά μετά από 10 λεπτά (με το ρολόι στο χέρι με απλά λόγια).

Όσοι παίζετε με Horde θα έχετε πρόσβαση στο Barrens και οι παίκτες της Alliance στο Westfall. Τα Deadmines και Wailins Caverns dungeons δεν θα είναι εξ αρχής διαθέσιμα, ενώ όσο για το PvP θα επιτρέπονται μόνο τα duels. Πάντως, στο demo θα ξεκινήσετε από το level 15, οπότε θα έχετε κάποια abilities και quests.

Το The World of Warcraft: Classic demo Θα είναι διαθέσιμο από αύριο βράδυ όταν και ξεκινάει η BlizzCon 2018, για την οποία θα ενημερωθείτε από το GameWorld.gr.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification