World of Warcraft: Battle for Azeroth expansion

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
6
World of Warcraft: Battle for Azeroth expansion

World of Warcraft: Battle for Azeroth expansion

Νέο cinematic τρέιλερ με την εξέλιξη της ιστορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/8/17] Σύμφωνα με εικόνα και πληροφορίες που διέρρευσαν μέσω του Imgur και όπως μεταφέρει το Massivelyop, το επόμενο expansion του World of Warcraft θα έχει τίτλο “Veil of Shadows”.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα expansion που θα επικεντρώνεται στο θαλάσσιο content, την προσθήκη warships που θα ελέγχετε στη θάλασσα και την επέκταση του map προς τις περιοχές The Dragon Isles, Kul’tiras και Nazjatar. Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες που φέρεται να φέρνει το φημολογούμενο expansion, είναι το Codex of Creation progression system, μέσα από το οποίο θα μπορείτε να κάνετε customize τα skills σας στο Forge of Illumination.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι θα προστεθούν flail weapons, spellbound weapons και νέοι συνδυασμοί από classes και races όπως αυτός των Night Elf Paladins. Όπως είναι αναμενόμενο, το level cap αυξάνεται στο 120, προστίθενται νέα quests και νέες επιλογές στο levelling. Επιπλέον, θα υπάρχουν αναβαθμίσεις στα dungeons και τα raids στο παλιό Azeroth καθώς και scaling για τα level 1-110. Θα προστεθούν επίσης νέα dungeons, raids, world bosses και PvP battlegrounds.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν φήμες έως τώρα, καθώς η Blizzard δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Ίσως η Blizzard ετοιμάζεται να ανακοινώσει το επόμενο expansion στην Gamescom 2017 και να το παρουσιάσει αργότερα εκτενώς κατά την διάρκεια της BlizzCon που θα λάβει χώρα στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια το διάστημα 3-4 Νοεμβρίου.

[UPDATE: 3/11/17 - Ανακοινώθηκε επίσημα το Battle for Azeroth expansion] Κατά την διάρκεια της BlizzCon, η Blizzard αποκάλυψε το επόμενο expansion του World of Warcraft.

Το έβδομο expansion του δημοφιλούς MMORPG θα έχει τον τίτλο Battle for Azeroth και σε αυτό θα αναζωπυρωθεί η διαμάχη ανάμεσα στα factions των Alliance και Horde. Το level cap ανεβαίνει στα 120, ενώ προστίθενται νέες περιοχές για να εξερευνήσετε. Οι Horde θα βρείτε τρεις νέες zones στα νησιά του Zandalar, ενώ οι Alliance θα μπορείτε να επισκεφθείτε ισάριθμες περιοχές στην ήπειρο του Kul Tiras. Εκεί θα μπορέσετε να συνάψετε σχέσεις με νέα races, τα οποία έπειτα θα μπορείτε να τα επιλέξετε για τους χαρακτήρες σας.


Στο νέο expansion θα προστεθεί επίσης αρκετό νέο περιεχόμενο που δεν έχουμε ξαναδεί έως τώρα. Για παράδειγμα, μέσω του νέου Islands system θα μπορείτε με δύο ακόμα φίλους σας να εξερευνήσετε περιοχές όπου οι εχθροί και οι καταστάσεις θα αλλάζουν κάθε φορά. Ταυτόχρονα, θα προστεθούν warfronts για 20 παίκτες όπου θα μάχεστε για να καταλάβετε στρατηγικά σημεία του χάρτη για το faction σας. Επιπλέον, με το legendary neck Heart of Azeroth θα έχετε πρόσβαση σε νέα traits μέσω του armor σας, μέσω ενός συστήματος που λειτουργεί όπως περίπου το artifact weapon system του Legion. Όπως είναι λογικό, στο νέο expansion θα βρείτε επίσης νέα dungeons και raids. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές σύντομα.

[UPDATE 2: 25/7/18 - Το πρώτο story trailer με την Jaina] Η Blizzard δημιούργησε το πρώτο story trailer για το World of Warcraft: Battle for Azeroth στο οποίο πρωταγωνιστεί η Jaina Proudmoore.

Δείτε το παρακάτω:

Το Warbringers: Jaina δείχνει την μάγισσα του Kul'Tras να επιστρέφει στην πατρίδα της. Απεικονίζεται η ενοχή της Jaina για τον θάνατο του πατέρα της, Daelin Proudmoore, Lord Admiral του Kul Tiras. Ο Daelin είχε πολεμήσει με τα Orcs, την στιγμή που η Jaina είχε γίνει σύμμαχος με αρκετά από αυτά, ακόμα και με τον Warchief τους, Thrall. Εν τέλει εγκατέλειψε τον πατέρα της στη μάχη και κατ' επέκταση την οικογένειά της.

Στο τέλος του βίντεο η Jaina πηγαίνει στο πλοίο που βούλιαξε η οικογένειά της κια το σηκώνει ψηλά πάνω από τον ωκεανό, στέλνοντάς το πίσω στο Stormwind. Ορκίζεται να γυρίσει πίσω στους δικούς της ανθρώπους και να εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα της, μιας και η σχέση της με τα Orcs δεν είναι πλέον όπως παλιά, λόγω των επιθέσεών της σε πόλεις της Alliance.

[UPDATE 3: 2/8/18 - Το δεύτερο story trailer με την Sylvanas] Προχθές κυκλοφόρησε το δεύτερο story trailer του Battle for Azeroth στο οποίο πρωταγωνιστεί η Sylvanas Windrunner.

To βίντεο διαδραματίζεται λίγο μετά από μια επιτυχημένη επίθεση των Horde στo Teldrassil, το μαγικό δέντρο των Night Elves το οποίο φιλοξενεί και την πρωτεύουσά τους, την Darnassus. Η νικήτρια Sylvanas συναντά την ετοιμοθάνατη Delaryn Summermoon, μια από τους υπερασπιστές της πόλης. Τα λεγόμενα της Delaryn εξοργίζουν την Sylvanas και εκείνη διατάζει το κάψιμο του Teldrassil, αγνοώντας το ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Summermoon υπήρχαν ακόμα αθώοι μέσα του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το τρέιλερ φούντωσε τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών των Alliance και Horde στις σχετικές σελίδες σε Facebook και Reddit, αλλά επίσης προκάλεσε και αντιδράσεις από παίκτες Horde οι οποίοι θεωρούν την πράξη της Sylvanas ένα αποτρόπαιο έγκλημα πολέμου (ανάλογο με ιστορικές σφαγές του πραγματικού κόσμου) και αρκετοί φαίνεται να άλλαξαν faction στους χαρακτήρες τους. Οι πιο ψύχραιμοι υποστηρίζουν πως πρόκειται απλά για ένα video game και δεν υπάρχει λόγος να το παίρνει κάποιος στα σοβαρά. Το σίγουρο είναι ότι πολλές αντιδράσεις από μέλη και των δύο factions είναι υπερβολικές, αλλά αν αναλογιστεί κανείς την θεματολογία του επερχόμενου expansion και το περιεχόμενο των διαφημιστικών spot της Blizzard, το κλίμα είναι πλέον το κατάλληλο για τον "πόλεμο" που έρχεται. Δείτε τα διαφημιστικά spot παρακάτω:

[UPDATE 4: 3/8/18 - Δεύτερο cinematic trailer] Για πρώτη φορά στην ιστορία του World of Warcraft κυκλοφορεί δεύτερο CGI cinematic τρέιλερ για ένα expansion με το "Old Soldier" να αποτελεί συνέχεια του δεύτερου επισοδείου "Warbringers" και πρόλογος του cinematic τρέιλερ του Battle for Azeroth. Στο νέο αυτό βίντεο διακρίνονται ο Saurfang και ένα νεαρό troll στις πολεμίστρες της Undercity το βράδυ πριν από την επίθεση των Alliance, των οποίων οι πολιορκητικές μηχανές διακρίνονται στο βάθος. Ο Saurfang είναι αποτροπιασμένος από τις πράξεις της Sylvanas στο Teldrassil και αποφασίζει να βγει από την πόλη και να πάει μόνος προς τον εχθρό με σκοπό να βρει έναν ένδοξο θάνατο, όμως το νεαρό troll (ο οποίος παρεπιπτόντως είναι ο Troll Shaman που διακρίνεται στο πρώτο cinematic τρέιλερ κνα πετάει κεραυνούς) θα του αλλάξει τη γνώμη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

To βίντεο επιβεβαιώνει το γεγονός ότι υπήρχαν αθώοι που κάηκαν στο Teldrassil, καθώς αρκετοί επέμεναν ότι η Sylvanas θα επέτρεπε να εκκενωθούν και ξεκίνησε νέος κύκλος αντιπαραθέσεων στα social media και τα message boards όσον αφορά την ηθική της Sylvanas και των ακολούθων της.

[UPDATE 5: 15/8/18 - Launch trailers] Κυκλοφόρησαν τα launch trailers του World of Warcraft: Battle for Azeroth.

Δείτε τα παρακάτω:

[UPDATE 6: 24/8/18 - Τρίτο Story trailer] Μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο story trailer του Battle for Azeroth στο οποίο πρωταγωνιστεί η Azshara. Η ιστορία του βίντεο διαδραματίζεται την στιγμή της καταστροφής της αυτοκρατορίας της, της μετέπειτα συμφωνίας της με έναν Old God και τις επιπτώσεις αυτής στον λαό της.

Δείτε το βίντεο:

[UPDATE: 3/11/18 - Τρίτο Cinematic trailer] Η Blizzard συνεχίζει να μεγαλώνει τον αριθμό-ρεκόρ σε cintematic trailers του Battle for Azeroth. Αυτή την φορά, ο Anduin επισκέπτεται τον Saurfang στο κελί του και η έκβαση της συνάντησης αυτής θεωρείται αναμενόμενη από μερικούς, ενώ σίγουρα θα εκπλήξει κάποιους άλλους.

Δείτε το βίντεο:

Το World of Warcraft: Battle for Azeroth expansion κυκλοφορεί από τις 18 Αυγούστου για PC και Mac.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Legion και συζητήστε για το φημολογούμενο Veil of Shadows expansion στο σχετικό forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/08/2017 10:31
Προετοιμάζοντας τους νέους της τίτλους η Blizzard θα ρίξει άλλο ένα expansion στην αγορά για να πάρει όσα περισσότερα μπορεί απο το αγαπημένο μας WoW.
#2 vasileiosathens (Level 5) 11/08/2017 10:44
Άγιε Βασίλη μου, θα ήθελα φέτος για δώρο μεταφορά του warcraft στις παιχνιδομηχανές .
#3 ashbringer (Level 25) 04/11/2017 12:47
Θα πρέπει να φτιάξουν νέο σενάριο για την συνέχεια του WOW.
#4 MuscleMuseum (Level 11) 06/11/2017 13:56
Επιτέλους ενα pvp expansion ! FOR DA HORDEEEEEE!!
#5 Felbirth (Level 2) 07/11/2017 18:57
Προσωπικά πιστεύω πως το expansion δεν θα είναι τόσο pvp όσο νομίζουμε.
Όλο αυτό το throwback Alliance vs Horde μου μοιάζει περισσότερο σαν στάχτη στα μάτια...

Whispers...
Δεν θέλω να κάνω spoil τι πιστεύω παρακάτω όσοι κατάλαβαν...κατ άλαβαν.
#6 akiszax (Level 21) 02/08/2018 19:19
Το έπος συνεχίζεται, αυτό έχω να πω. Και όπως είχα γράψει σε καποιο άλλο post, πραγματικά το περιμένουν αρκετοί. Η Blizzard όσο άφορα στο WoW δεν νομίζω να μας έχει απογοητεύσει.