Ειδήσεις MMORPG Magic: Legends

Magic: Legends

Friday, 13 Dec 2019  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (1 σχόλιο)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d5/ad/29/magiclegends-64-1576246757.jpg
 

Magic: Legends

Παρουσιάστηκε καινούργιο τρέιλερ στα The Game Awards. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/6/17] Ανακοινώθηκε επίσημα το Magic: The Gathering MMORPG, ένας νέος τίτλος στο σύμπαν του αγαπητού Ψard game. Oι Perfect World Entertainment και Cryptic Studios ανακοίνωσαν ότι το νέο free-to-play Action MMORPG βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες. Η Cryptic Studios είναι η εταιρία πίσω από το Neverwinter MMORPG και τώρα θα αναλάβει την δημιουργία του νέου τίτλου.

Ο Stephen D'Angelo, CEO της Cryptic Studios, δήλωσε πως τα πάντα εντός του Magic: The Gathering RPG θα θυμίζουν ΑΑΑ τίτλο, τόσο τα γραφικά όσο και το gameplay. Οι fans του κλασικού Magic: The Gathering θα μπορέσουν να δουν τους χαρακτήρες τους μέσα από μια εντελώς νέα οπτική.

[UPDATE: 13/12/19 - Παρουσιάστηκε καινούργιο τρέιλερ στα The Game Awards] Το κλασικό card game Magic: The Gathering επεκτείνεται και σε άλλα genres με ένα MMORPG.

Το Magic Legends αποκαλύφθηκε με ένα μικρό cinematic τρέιλερ στα The Game Awards 2019. Το Action-RPG αναπτύσσεται από την Cryptic Studios και Perfect World, την εταιρία ανάπτυξης και publisher του Neverwinter. “Η Cryptic Studios είναι γνωστή για την ικανότητά της να δημιουργεί games βασισμένα σε franchises που αγαπάμε,” δήλωσε ο Ricossa στην ανακοίνωση.

“Ενώσαμε ταλαντούχους developers που αγαπάνε το Magic: The Gathering και θέλουμε να συνδέσουμε τις γνώσεις μας για το franchise και να παράγουμε ένα game που θα δώσει την ευκαιρία στους fans της σειράς να ζήσουν μέσα στο σύμπαν.” Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Magic Legends.

Συζητήστε μαζί μας για το νέο Magic: The Gathering MMORPG σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/06/2017 09:02
Το Magic the Gathering έχει τεράστια ιστορία ως card game.Ελπίζω να το τιμήσουν και ως MMORPG και να μας δώσουν ένα έπος.
Notification