Ειδήσεις MMORPG Black Desert Online: 1 εκατομμύριο πωλήσεις

Black Desert Online: 1 εκατομμύριο πωλήσεις

Friday, 10 Mar 2017  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (3 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/21/74/b3/bdomediahsales-62-1459948126.jpg
 

Black Desert Online: 1 εκατομμύριο πωλήσεις

Ξεπέρασε τους 3.4 εκατομμύρια παίκτες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/4/16] Η Daum Games EU ανακοίνωσε ότι το Black Desert Online ξεπέρασε τις 400.000 σε πωλήσεις στην Ευρώπη και την Αμερική στον πρώτο μήνα διάθεσής του.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το BDO έκανε ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στην Δύση, αφού ξεπέρασε τις 400.000 σε πωλήσεις τον πρώτο μήνα, ενώ τα έσοδα έχουν φτάσει τα 12 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις και τα microtransactions. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για 120.000 παίκτες κατά μέσο όρο καθημερινά. Ο στόχος της Daum Games EU είναι να φτάσει το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις μέσα στο 2016.

Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε και το δωρεάν Mediah expansion που φέρνει αρκετό νέο περιεχόμενο. Διαθέσιμη είναι μια νέα περιοχή, αυτή της Mediah, που αυξάνει το μέγεθος του ήδη τεράστιου χάρτη κατά ένα τρίτο. Εκεί θα βρείτε 1.000 νέα quests, ενώ προστέθηκαν νέα Guild Missions και Guild Bosses, καθώς και καινούρια armor sets και το Kzarka world boss. Επίσης, τις πόρτες του άνοιξε το Crimson Battlefield, όπου μπορείτε να πάρετε μέρος σε μεγάλης κλίμακας 40vs40 deathmatch PvP σε αγώνες που διαρκούν περίπου 20 λεπτά.


Το Mediah update περιλαμβάνει επίσης αλλαγές στα classes που αφορούν το balancing τους, καθώς και διορθώσεις και αλλαγές σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού. Διαβάστε αναλυτικά τα patch notes στο επίσημο forum του Black Desert Online. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Απρίλιο αναμένεται να προστεθούν τα κλάσεις των Blader/Plum, τον Μάιο δύο επιπλέον classes και τον Ιούνιο θα γίνει διαθέσιμο το Valencia update.

[UPDATE: 10/3/17 - 3.4 εκατομμύρια παίκτες] Για να γιορτάσει τον έναν χρόνο από την διάθεση του Black Desert Online στη Δύση, η Kakao Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα infographic που αποκαλύπτει διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία για το δημοφιλές sandbox MMORPG.

Σύμφωνα με το infographic, έχουν δημιουργηθεί περισσότεροι από 3.4 εκατομμύρια παίκτες στην Ευρώπη και την Αμερική, ενώ πάνω από 180.000 από αυτούς έχουν ξεπεράσει το level 55. Η Sorceress είναι το πιο δημοφιλές class, με την Ranger να έρχεται δεύτερη στις προτιμήσεις. Τους τελευταίους τρεις μήνες, πάνω από 300 guilds έχουν πάρει μέρος σε Conquest Wars, ενώ οι παίκτες έχουν αποθηκεύσει περισσότερα από 21 τρισεκατομμύρια Silver, το ingame νόμισμα του παιχνιδιού. Δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία του infographic κάνοντας κλικ εδώ.

Θυμίζουμε ότι έως και τον Ιούλιο του 2016, τα στοιχεία έκαναν λόγο για ένα εκατομμύριο πωλήσεις για το Black Desert Online. Η Kakao Games δεν έχει δώσει νεότερα στοιχεία για τις πωλήσεις του παιχνιδιού, αξίζει όμως να σημειωθεί ότι έχει ξεπεράσει τους 100.000 ταυτόχρονους παίκτες σε καθημερινή βάση. Πρόσφατα προστέθηκε το class του Dark Knight, ενώ η Pearl Abyss έχει στα άμεσα σχέδιά της την αναβάθμιση των γραφικών του παιχνιδιού και την κυκλοφορία του στις κονσόλες.

Διαβάστε το review του Black Desert Online και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 barq (Level 3) 03/05/2016 13:41
Το παιχνίδι είναι δωρεάν και αν ναι από που μπορώ να το κατεβάσω?
#2 Blood Prince (Level 28) 03/05/2016 14:03
Quoting barq:
Το παιχνίδι είναι δωρεάν και αν ναι από που μπορώ να το κατεβάσω?Το expansion είναι δωρεάν,όχι το παιχνίδι.Μπορεί ς αν θες να ρωτήσεις περισσότερα εδώ www.gameworld.gr/forum/30/143702-black-desert
#3 ashbringer (Level 25) 12/03/2017 15:17
Τα πάει αρκετά καλά απο ότι φαίνεται.
Notification