Ειδήσεις MMORPG World of Warcraft: Shadowlands beta

World of Warcraft: Shadowlands beta

Wednesday, 08 Jul 2020  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f9/dd/69/world-of-warcraft-shadowlands-alpha-80-1586204405.jpg
 

World of Warcraft: Shadowlands beta

Ξεκινάει την άλλη εβδομάδα. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 6/4/20] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινάει η alpha έκδοση του World of Warcraft: Shadowlands.

Το νέο expansion της ομώνυμης σειράς MMORPG (σ.σ. το όγδοο στη σειρά). Η ανακοίνωση έγινε από την game director του παιχνιδιού, Ion Hazzikostas. Στην alpha, οι τυχεροί παίκτες που θα συμμετάσχουν, θα παίξουν στη νέα ζώνη Bastion. Μέσα στον Απρίλιο θα προστεθεί μία ακόμη ζώνη και το Torghast, που αποτελεί την νέα εμπειρία του gameplay για τα dungeons.

Στο expansion θα προστεθούν ακόμη customization για μια νέα class, νέο Spellbook, ενώ και οι 12 classes θα έχουν νέα spells. Ακόμη, τα quests έχουν ακόμη πιο εύκολο pathfinding και σαφή μηνύματα. Μέχρι την beta θα γίνουν αρκετές προσθήκες και στον τομέα του PvP.

[UPDATE 8/7/20 - Η beta ξεκινάει και επίσημα] Η Blizzard ανακοίνωσε ότι η beta του World of Warcraft: Shadowlands θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα.

Οι προσκλήσεις για την beta θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες, ενώ όσο περνάει ο καιρός θα στέλνονται ολοένα και περισσότερες προσκλήσεις μέσα στο καλοκαίρι. Η beta έχει τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, αλλά θα αναπτυχθούν ακόμη περισσότερα, ενώ το level cap είναι το 60. Δείτε το νέο βίντεο από τους developers της Αμερικάνικης εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα για το World of Warcraft: Shadowlands και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification