Ειδήσεις MMORPG In-game καταναγκαστικά έργα για τους cheaters του EVE Online στην Κίνα

In-game καταναγκαστικά έργα για τους cheaters του EVE Online στην Κίνα

Monday, 29 Oct 2018  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4f/3d/3f/eve-online-in-game-prison-54-1540836486.jpg
 

In-game καταναγκαστικά έργα για τους cheaters του EVE Online στην Κίνα

Dataminers ανακάλυψαν σχετικά στοιχεία στον test server.

Η Κινέζικη έκδοση του EVE Online θα κυκλοφορήσει μέσα σε αυτό το τρίμηνο.

Dataminers από το Hoboleaks, ένα site που ψάχνει αλλαγές στον test server του EVE Online, ανακάλυψαν πρόσφατα διαλόγους από τους οποίους προκύπτει ότι ίσως να υπάρξει κάποιου είδους καταναγκαστική εργασία προκειμένου να ανακτήσετε την δυνατότητα να επιστρέψετε στο παιχνίδι. Αυτές οι αλλαγές πρωτοεμφανίστηκαν στον test server "Singularity" έπειτα από ανακοίνωση της CCP Games ότι θα κάνει αλλαγές εκεί οι οποίες προορίζονται για την Κινέζικη και την διεθνή έκδοση του παιχνιδιού.

Επιπλέον στοιχεία από το datamining δείχνουν ότι προκειμένου να αποκτήσουν την ελευθερία τους, οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν κάποιες σχετικές με την ποινή τους αποστολές μέσα στο παιχνίδι κει επιπλέον οι dataminers ανέφεραν ότι είδαν έναν νέο τύπο ore του οποίου ο μόνος σκοπός στο παιχνίδι είναι η εξόρυξη. Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω, τότε θα πρόκειται για έναν τρόπο αποφυγής ή μείωσης της διάρκειας ενός πιθανού ban, καθώς και για έναν επιπλέον αποτρεπτικό παράγοντα κατά του cheating.

Σε επικοινωνία με το Kotaku, η CCP δήλωσε ότι αυτές οι αλλαγές προορίζονται μόνο για την Κινέζικη έκδοση του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης για τον παίκτη που έβγαλε 13.000 δολάρια κλέβοντας ένα ολόκληρο guild, καθώς και για το συμβάν όπου designer του EVE Online έλαβε μια σακούλα με ανδρικά μόρια. Συζητήστε για το EVE Online στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification