Ειδήσεις MMORPG Wild West Online: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Wild West Online: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 27 Apr 2018  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a7/b4/f7/wild-west-online-release-date-13-1524828717.jpg
 

Wild West Online: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Βγαίνει από Early Access τον Μάιο.

 

Η 612 Games ανακοίνωσε πως το Wild West Online θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Μαΐου.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξής του, το παιχνίδι που βρισκόταν σε Early Access αναμένεται να κυκλοφορήσει και επίσημα τον ερχόμενο Μάιο για PC μέσω Steam. Όσο βρισκόταν σε Early Access, η 612 Games φρόντισε να δεχθεί το feedback των fans ώστε να προβεί σε αλλαγές όσον αφορά τα χαρακτηριστικά αλλά και το gameplay του παιχνιδιού, για να σιγουρευτεί πως το Wild West Online θα είναι όσον το δυνατό πιο αρεστό στο κοινό της όταν έρθει η ώρα της επίσημης κυκλοφορίας του.

Η ώρα αυτή έφτασε και η 612 Games πέραν από την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσε και τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο παιχνίδι. Πρόκειται για PvP events που θα συμβαίνουν τυχαία στον κόσμο του παιχνιδιού, νέα activities όπως mining και farming, καθώς και πολλά PvE quests και missions. Όσοι αγοράσουν το Wild West Online από τώρα θα λάβουν και ένα Steam Key για την κανονική του έκδοση όταν αυτό κυκλοφορήσει στο Steam, μαζί με ορισμένα bonus υπό την μορφή κοσμητικών αντικειμένων.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Wild West Online και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification