Ειδήσεις MMORPG Life is Feudal: MMO

Life is Feudal: MMO

Saturday, 15 Apr 2017  | in MMORPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Μαρίνος   | (2 σχόλια)
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/d1/5b/life-is-feudal-mmo-47-1481126748.jpg
 

Life is Feudal: MMO

Οι πρώτες πέντε ώρες του παιχνιδιού. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/12/16] Η εταιρεία ανάπτυξης Bitbox Ltd αναπτύσσει ένα MMORPG με την ονομασία Life is Feudal: MMO.

Μετά το Life is Feudal: Your Own, η Bitbox προχωράει στην ολοκλήρωση του νέου μέρους της σειράς. Για την ακρίβεια, τα δύο games εκτυλίσσονται ακριβώς στον ίδιο κόσμο. Οι διαφορές τους όμως είναι ότι στο Life is Feudal: MMO έχουν προστεθεί πολλαπλές αλλαγές έτσι ώστε να εξομαλυνθεί η μετατροπή του παιχνιδιού σε MMO RPG.

Οι εγγραφές για την closed beta έχουν ξεκινήσει ήδη και 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν το πλήρες παιχνίδι όταν αυτό κυκλοφορήσει. Όλοι οι υπόλοιποι μπορείτε να λάβετε μέρος στην beta αγοράζοντας packs συνεισφοράς που χωρίζονται σε bronze, silver και gold κατηγορίες και σας προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα και ανταμοιβές για την ολοκληρωμένη έκδοση του Life is Feudal: MMO που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Όλα τα πακέτα θα έχουν έκπτωση 33% μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ενώ μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον έκπτωση 10% αν έχετε αγοράσει το Life is Feudal: Your Own. Μπορείτε να αγοράσετε από εδώ το πακέτο σας.

Το Life is Feudal: MMO εκτυλίσσεται κατά την μεσαιωνική εποχή και προσφέρει ελεύθερο μετασχηματισμό του γεωλογικού τοπίου γύρω σας, ένα βαθύ σύστημα crafting, προκαθορισμένη και τμηματική κατασκευή κτιρίων, καθηλωτικά survival στοιχεία και σύστημα μάχης που βασίζεται σε physics. Πρόκειται για ένα μεγαλύτερο και πλουσιότερο σε χαρακτηριστικά MMORPG σε σχέση με το Life is Feudal: Your Own, ενώ περιλαμβάνει κι ένα πιο περίπλοκο σύστημα συνεργασίας.

[UPDATE: 15/4/17 - Νέο βίντεο με τις 5 πρώτες ώρες παιχνιδιού] Η εταιρία ανάπτυξης Bitbox ανακοίνωσε σήμερα πως κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το επερχόμενο MMORPG Life is Feudal. Στο βίντεο περιγράφονται οι 5 πρώτες ώρες που θα περάσετε στον κόσμο του παιχνιδιού.

Σκοπός του παιχνιδιού θα είναι να συνεργαστείτε για να επιζήσετε σε ένα σκληρό, μεσαιωνικό κόσμο. Θα χρειαστεί να μαζέψετε πρώτες ύλες, να κατασκευάσετε εργαλεία, να χτίσετε κτήρια και να καθιερώσετε κάποιας μορφής κοινωνία με βάση τα μεσαιωνικά πρότυπα. Καθένας από εσάς θα διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο, από τους αγρότες μέχρι και τους βασιλιάδες. Η Bitbox περιέγραψε πως περιμένει να δουλέψει το σύστημά της μόλις οι παίκτες συνειδητοποιησουν πως δεν είναι μόνοι στον κόσμο.

Η Bitbox δήλωσε σε ανακοίνωσή της: "Οι παίκτες θα συναντηθούν γρήγορα με άλλους και θα σχηματίσουν ομάδες, αργότερα συντεχνίες και τέλος ολοκληρωμένες μεσαιωνικές κοινωνίες και πόλεις-κράτη. Όσοι εργάζονται σε ομάδες, θα χρειαστεί να αναλάβουν καθήκοντα και διάφορους ρόλους, όπως κυνηγοί, συλλέκτες, προστάτες του χωριού τους ή κλέφτες που θα επιτίθενται σε άλλες κατασκηνώσεις".

Υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να συμμετάσχετε στην closed beta του παιχνιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site του Life is Feudal.

Διαβάστε πληροφορίες για το Life is Feudal: Your Own και συζητήστε και για τα δύο games της σειράς στο αντίστοιχο forum topic.

Το Life is Feudal: MMO θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 07/12/2016 18:31
Αρκετά καλά στοιχεία για mmo τίτλο με concept την μεσαιωνική εποχή και κατάσταση επιβίωσης.
#2 pavtso (Level 10) 08/12/2016 13:02
καλο φαινετε... αν και τα γραφικα δεν ειναι και τα καλυτερα! ροβινσώνας κρουσος φαση το game !
Notification