Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Hot
Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Έρχεται τον Οκτώβριο. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 23/7/19] Δημοσιεύθηκε νέο gameplay τρέιλερ για το Yooka-Laylee and the Impossible Lair, το οποίο δείχνει το πως αλλάζουν τα levels του παιχνιδιού.

Το τρέιλερ μας δείχνει πως οι παίκτες μπορούν να μπουν σε διαφορετικές εκδοχές του level. Δηλαδή αλληλοεπιδρώντας με το περιβάλλον γύρω από το portal του level, όπως το να ανοίξεις μια πόρτα ώστε να πλημμυρίσει, μπορείς να παίξεις την “πλημμυρισμένη” εκδοχή του level.

[UPDATE: 16/8/19 - Έρχεται τον Οκτώβριο] Η Playtonic ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι το Yooka-Laylee and the Impossible Lair θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019. Στη συνέχεια η εταιρεία ανέφερε ότι η μουσική που ακούγεται στο βίντεο είναι από ένα νέο κομμάτι του Grant Kirkhope το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

 

 

Το Yooka-Laylee and the Impossible Lair θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Διαβάστε το review του Yooka-Laylee και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification