Το Spyro Reignited Trilogy δεν έχει υπότιτλους

Hot
Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
2
Το Spyro Reignited Trilogy δεν έχει υπότιτλους

Το Spyro Reignited Trilogy δεν έχει υπότιτλους

Activision: Δεν υπάρχει "πρότυπο" για υπότιτλους στη βιομηχανία.

To Spyro Reignited Trilogy έχει κυκλοφορήσει, με μία πολύ δυνατή πρώτη εβδομάδα τόσο στις πωλήσεις όσο και στις κριτικές. Ενώ όμως νέοι και παλιοί φίλοι του μωβ δράκου απολαμβάνουν την platforming περιπέτειά τους στα πανέμορφα ανασχεδιασμένα levels της τριλογίας, φαίνεται ότι ένα σχεδόν αυτονόητο στοιχείο της εμπειρίας λείπει.

Η απώλεια υποτίτλων από το game έχει προκαλέσει τα παράπονα πολλών. Μερικοί δευτερεύοντες χαρακτήρες έχουν υποτιτλισμένους διαλόγους, αλλά στα κύρια cutscenes απουσιάζουν πλήρως, με αποτέλεσμα να αφήνουν στην απ’ έξω όσους έχουν προβληματα ακοής. Το Gamepitt ζήτησε την τοποθέτηση της Activision πάνω στο ζήτημα, η οποία έδωσε την παρακάτω σύντομη απάντηση:

"Όταν η Toys for Bob ξεκίνησε να φτιάχνει ένα φανταστικό game collection, υπήρχαν ορισμένες αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Η ομάδα παρέμεινε αφοσιωμένη στο να διατηρήσει άθικτη την ακεραιότητα και την κληρονομιά του Spyro, όπως την θυμούνταν οι fans. Το game χτίστηκε από το μηδέν χρησιμοποιώντας μια νέα engine για την ομάδα (την Unreal 4) και η τοπικοποίησή του έγινε σε γλώσσες στις οποίες δεν την είχε επιχειρήσει ξανά η εταιρεία ανάπτυξης. Παρ’ ότι δεν υπάρχει πρότυπο στη βιομηχανία σχετικά με τους υπότιτλους, το studio και η Activision νοιάζονται για την εμπειρία των fans, ειδικά όσον αφορά στην προσβασιμότητα για ανθρώπους με διαφορετικές ικανότητες και θα αξιολογήσουν τις καταστάσεις αναλόγως στο μέλλον."

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν η Toys for Bob σκοπεύει να προσθέσει υπότιτλους στο Spyro Reignited Trilogy με κάποιο update. Παρ’ ότι δεν γνωρίζουμε για τις συνθήκες στα παρασκήνια που οδήγησαν στην απόφαση, είναι ασυνήθιστη οποιαδήποτε πλήρης κυκλοφορία χωρίς υπότιτλους. Ενδεχομένως η Activision να "επαναξιολογήσει" εξαιτίας της πίεσης, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα για το το Spyro Reignited Trilogyο Spyro Reignited Trilogy και συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification