Spyro + Crash Game Bundle

Hot
Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
2
Spyro + Crash Game Bundle

Spyro + Crash Game Bundle

Ανακοινώθηκε επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/10/18] Τα remasters και remakes κλασικών video games πάνε κι έρχονται στην τωρινή γενιά κονσολών. Αγαπημένοι χαρακτήρες όπως ο Crash Bandicoot και οι Ratchet & Clank έχουν ήδη αναβιώσει την παλιά τους δόξα σε γλυκιά full HD μορφή και ακολουθούν άλλοι με το επερχόμενο remake του Medievil και, στην προκειμένη, με το Spyro: Reignited Trilogy.

Παρότι κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, πολλά καταστήματα λιανικής του εξωτερικού έχουν προσθέσει στην λίστα των προϊόντων τους το Spyro + Crash Game Bundle. Όπως καταλάβατε, το πακέτο θα περιλαμβάνει τις τριλογίες των Crash και Spyro αντίστοιχα, δηλαδή σύνολο έξι games. Εάν οι πληροφορίες που παρέχει η σελίδα του προϊόντος ισχύουν, το πακέτο θα κυκλοφορήσει παράλληλα με το Spyro: Reignited Trilogy στις 13 Νοεμβρίου.

Αν και, όπως προαναφέρθηκε, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, υπάρχουν στοιχεία που την καθιστούν βάσιμη. Η Activision είναι υπεύθυνη και για τα δύο projects και στην σελίδα των καταστημάτων υπάρχει επίσημο artwork εξωφύλλου. Αναγράφεται επίσης η περιγραφή του παιχνιδιού όπως σε κάθε ψηφιακό προϊόν.

[UPDATE: 15/12/18 - Ανακοινώθηκε επίσημα] Το Spyro + Crash Bundle ανακοινώθηκε και επίσημα.

Οι φήμες που ήθελαν τους δύο ήρωες να ενώνονται σε ένα video game επιβεβαιώθηκαν, αφού τα remasters των Crash Bandicoot και Spyro the Dragon θα κυκλοφορήσουν μαζί μέσω του Spyro + Crash Bundle. Σε αυτό θα συναντήσετε τις δύο τριλογίες των αγαπημένων αυτών ηρώων του Platform genre, κοινώς έξι κλασικά games που τόσοι πολλοί αγάπησαν στην γενιά του PS1. Η επιτυχία που γνώρισαν από άποψη πωλήσεων τα Crash Bandicoot N.Sane Trilogy και Spyro Reignited Trilogy, οδήγησαν την Activision σε αυτή την ενδιαφέρουσα κυκλοφορία για όσους δεν τα έχουν αποκτήσει ακόμα.

Το Spyro + Cash Game Bundle είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του PlayStation Store αλλά και του Xbox Store στην τιμή των 70 ευρώ. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το αν θα το δούμε και σε retail μορφή.

Διαβάστε το review του Spyro Reignited Trilogy και του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy και συζητήστε για αυτά στο πρώτο και το δεύτερο forum topic αντίστοιχα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification