Katyusha gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Katyusha gameplay videos

Katyusha gameplay videos

Νέο βίντεο με τα Chapters 1 και 2 από το demo. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/4/18] Στην Loresoft, εταιρεία ανάπτυξης του GameWorld, ετοιμάζουμε το 2D Platform/RPG Katyusha, βασισμένο στο ομώνυμο Ρωσικό τραγούδι του 1938.

Σήμερα ανεβάσαμε και το πρώτο gameplay video βασισμένο στην early alpha έκδοση του παιχνιδιού που ανέβηκε στο Steam. 

Η Katyusha χρησιμοποιεί τόσο melee επιθέσεις (με γροθιές, κλωτσιές ή το μαχαίρι της), όσο και ranged επιθέσεις με πιστόλια, rifles, shotguns κτλ. Έχει επίσης stealth επίθεση η οποία γίνεται επιτυχώς αν πλησιάσει έναν εχθρό, κρατήσει το Use key (E) και το αφήσει όταν η μπάρα γεμίσει μετά την μέση. Το σενάριο του παιχνιδιού ξεκινάει όταν η Γερμανία επιτίθεται στη Ρωσία.

Η Katyusha κερδίζει xp και κάνει level up ξοδεύοντας δύο skill points κάθε φορά στα attributes Strength, Dexterity, Vitality και Intelligence. Η πρόοδος σώζεται σε checkpoints τα οποία ενεργοποιούνται μέσω γραμμάτων. Τα γράμματα αυτά είναι πραγματικά και είχαν όντως σταλθεί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα γράμματα προέρχονται τόσο από Ρώσους, όσο και από Γερμανούς και τα βρίσκετε τόσο σε Ρωσικά σπίτια όσο και σε Γερμανούς στρατιώτες αφού τους σκοτώσετε. 

Δείτε το gameplay video:

Το Katyusha έχει pixel art γραφικά και περιλαμβάνει loot, χρήση armor και όπλων, μηχανισμούς crafting, puzzles και έναν αετό, τον σύντροφο της Katyusha στη μάχη. Ο αετός χρησιμοποιείται προκειμένου να επιτεθεί σε πιο δύσκολους εχθρούς, ενώ μπορεί να κάνει level up και να αποκτήσει skills.

[UPDATE: 10/3/22 - Νέο βίντεο με τα Chapters 1 και 2 από το demo] Στο νέο μας gameplay video για το Katyusha, δείτε ένα full walkthrough με τα Chapters 1 και 2. Μέσα σε μισή ώρα gameplay, φτάσαμε την Katyusha στο Level 9.

Κατεβάστε το demo δωρεάν από το Steam.

Αν σας αρέσει το project μας και θέλετε να το στηρίξετε τότε κάντε το μέσω του Loresoft.gr όπου έχουμε ένα σχετικό link για δωρεές στα δεξιά του site.

Επίσης, αν είστε game developer ή music composer τότε στείλτε μας email στο info [ατ] loresoft.gr για να έρθετε στην ομάδα μας.

Το Katyusha βρίσκεται σε early alpha στάδιο development και θα κυκλοφορήσει για PC στο Steam. Η ημερομηνία κυκλοφορίας και τα επιπλέον format θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Katyusha και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 akiszax (Level 21) 24/09/2018 22:24
Λοιπών εγώ που το είδα το game, στο demo αναφέρομαι φυσικά που το κατέβασα από το steam, έχω να πω καλά λογία. Αρκετά διασκεδαστικο, όμορφος ήχος, γενικά προσεγμένο.
Notification