Mark of the Ninja Remastered

Hot
Mark of the Ninja Remastered

Mark of the Ninja Remastered

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/9/18] Ανακοινώθηκε το remaster του Mark of the Ninja.

Με πρωτοβουλία της Klei Entertainment, το Mark of the Ninja θα αποκτήσει μία Remastered έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες. Για όσους δεν το γνωρίζουν πρόκειται για ένα κατά κύριο λόγο 2D Platform με Stealth στοιχεία που είχε κυκλοφορήσει το 2012.

Η επανέκδοση του θα υποστηρίζει ανάλυση 4K, με σαφέστατα βελτιωμένα γραφικά αλλά και μικρές αλλαγές στο gameplay και τα custcenes. Το remaster αυτό θα περιέχει και τα DLCs που είχαν κυκλοφορήσει για την αρχική έκδοση που περιλαμβάνουν ένα νέο level, δύο νέα items και μία στολή.

Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για αυτό, ωστόσο όπως ανακοίνωσε η Klei Entertainment μέσω Twitter θα αποφασίσουν σύντομα πως θα ανταμείψουν τους παίκτες της αρχικής έκδοσης ή της special edition. Πιθανότατα θα έχουν κάποια έκπτωση.

 



[UPDATE: 27/9/18 - Ημερομηνία κυκλοφορίας]Η Klei Entertainment ανακοίνωσε ότι το Mark of the Ninja Remastered θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου.

Η νέα αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει και το Dosan's Tale DLC που κυκλοφόρησε στην Special Edition του 2013 και περιέχει έναν νέο χαρακτήρα, level, αντικείμενα και σχόλια από τους developers. Επίσης, τα γραφικά υποστηρίζουν 4K ανάλυση και το soundtrack είναι remastered με ήχο 5.1. Υπάρχει επίσης New Game+ mode και νέα challenges και ανταμοιβές. Θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One, θα κοστίζει 20 ευρώ στο Steam και θα έχει 15% έκπτωση αν το προπαραγγείλετε.

Το Mark of the Ninja Remastered θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε επίσης το review του Mark of the Ninja και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 30/03/2018 15:18
Είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, πραγματικά το αξίζει.
Notification