Rayman 4 με 3D γραφικά

Hot
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Rayman 4 με 3D γραφικά

Rayman 4 με 3D γραφικά

Η επιθυμία του δημιουργού Michel Ancel.

Ο Michel Ancel επιθυμεί να αναπτύξει το Rayman 4 με 3D γραφικά.

Το Rayman αποτελεί μια από τις πολύ αγαπητές σειρές παιχνιδιών, έχοντας κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής πέντε τίτλους. Τρεις από αυτούς τους τίτλους έχουν αριθμηθεί (Rayman 1-3), ενώ υπάρχουν και τα Origins και Legends που κυκλοφόρησαν το 2011 και το 2013 αντίστοιχα. Ο Michel Ancel designer στην Ubisoft, έχει ασχοληθεί στην καριέρα του με δύο μεγάλα projects, το Rayman και το Beyond Good and Evil. Μπορεί το Beyond Good and Evil να απέκτησε sequel, πληροφορίες για ένα νέο Rayman δεν ήρθαν στο φως. Όλα αυτά μέχρι τώρα, καθώς σε δημοσίευσή του στο Instagram ο Ancel ανέφερε πως ''μετά το Wild (το project με το οποίο ασχολείται αυτόν τον καιρό ο Ancel) και μετά το Beyond Good and Evil 2 θα πρέπει να τον επαναφέρουμε για την τέταρτη περιπέτειά του''. ''Δεν πρέπει να αφήνουμε τους ήρωες να πεθαίνουν'' σχολίασε ο ίδιος βάζοντας ως φωτογραφία μια φιγούρα του βασικού χαρακτήρα της σειράς σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα προϊόντα. 

Fans του Rayman μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι καθώς ο αγαπημένος σας ήρωας θα επιστρέψει. Μπορεί να μην είναι σύντομα αλλά σύμφωνα με αυτή τη δήλωση του designer της Ubisoft μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως το σενάριο του Rayman 4 δεν είναι και τόσο απίθανο πλέον.

Σε άλλα νέα της εταιρείας, διαβάστε για τον διαφωνισμό I Am The Fart από την Ubisoft και συζητήστε για το νέο Rayman στο σχετικό forum topic. 


User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/10/2017 08:40
Δεν θα μου άρεσε με 3d γραφικά .Κάποια παιχνίδια δεν παίρνουν βελτίωσης.
Notification