Spyro Reignited Trilogy

Hot
Spyro Reignited Trilogy

Spyro Reignited Trilogy

Δείτε το launch trailer. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 2/7/17] Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Spyro να παίρνει την σκυτάλη από τον Crash στο θέμα των remasters. Ένας ακόμη πολύ αγαπημένος χαρακτήρας των πρώτων χρόνων του PlayStation δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνιση του και στη σύγχρονη γενιά.
 
Τις φήμες αυτές ήρθε να τονώσει ένας YouTuber υπό την ονομασία «ThornsOfSerenity» που παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο και συνάμα καθόλου τυχαίο στο menu της τριλογίας Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Συγκεκριμένα παρατήρησε πως πατώντας τον κωδικό «Πάνω, πάνω, κάτω, κάτω, αριστερά, δεξιά, τετράγωνο» έχοντας τον κέρσορα στο menu του Crash Bandicoot 3: Warped προκύπτει μια ευχάριστη έκπληξη.
 
Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνουν τα παραπάνω, αυτόν τον κωδικό μπορούσατε να το τοποθετήσετε στο αυθεντικό Crash Bandicoot 3: Warped του PS One για να αποκτήσετε πρόσβαση στο special demo του Spyro The Dragon. Φυσικά, αν εξαιρέσουμε το ότι ο κέρσορας εξαφανίζεται από την οθόνη, ο κωδικός δεν κάνει τίποτα το ουσιαστικό στο menu, αλλά είναι πασιφανές πως έχει προγραμματιστεί εσκεμμένα στο παιχνίδι κάτι τέτοιο.
 
 
Τόσο τα δικαιώματα του Crash Bandicoot: N' Sane Trilogy όσο και του Spyro ανήκουν πλέον στην Activision, αναφέροντας τους και στη σειρά Skylanders. Και η Vicarious Visions έχει οικειότητα απέναντι στον Spyro καθώς τον συμπεριέλαβαν στον Game Boy Advance τίτλο με όνομα Crash Bandicoot Purple: Ripto's Rampage and Spyro Orange: The Cortex Conspiracy. Αν δεν βρίσκονται ήδη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στην Activision, σίγουρα θα δώσουν μεγάλη προσοχή στην ενδεχόμενη επιτυχία του N.Sane Trilogy, που πιθανότατα θα κρίνει και το αν θα υπάρξει remaster στην τριλογία του Spyro. Ο μικρός δράκος έκανε το ντεμπούτο του το 1998 και δεν αποκλείεται, όπως και στην περίπτωση του Crash, να επιστρέψει μετά από 20 χρόνια. Ο κόσμος πάντως σίγουρα θα ήθελε να τον ξανασυναντήσει. 

[UPDATE: 13/2/18 - Νέες φήμες] Το Kotaku αναφέρει πως σύμφωνα με πολλές πηγές, η Activision ετοιμάζει ένα remaster της σειράς Spyro the Dragon το οποίο θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο και θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τετράμηνο του 2018.

Σύμφωνα με τις φήμες, τo remaster της τριλογίας Spyro the Dragon επιμελείται η εταιρεία ανάπτυξης Vicarious Visions (Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ) και θα περιλαμβάνει τα Spyro the Dragon, Ripto's Rage!, και Year of the Dragon. Ακολουθώντας τα χνάρια του remaster του Crash Bandicoot, θα περιέχει νέα μοντέλα, φωτισμό, animations και cinematics, ανανεωμένο μηχανισμό για save και remastered μουσική επένδυση.

[UPDATE 2: 15/3/18 - Νέες φήμες στο Reddit] Σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit "B4DASS"B4DASS", απόψε στις 23:00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να ανακοινωθεί το HD remaster του Spyro the Dragon. O B4DASS επικαλείται "έμπιστες πηγές μέσα από την Activision". Το GameWorld.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και αν η νέα αυτή φήμη εξακριβωθεί, θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση άμεσα.

Οι πηγές αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τετράμηνο του 2018, με μια εξ’ αυτών να συγκεκριμενοποιεί την κυκλοφορία για τον Σεπτέμβριο, συμπίπτοντας με την 20ήη επέτειο της κυκλοφορίας του Spyro the Dragon, ενώ θα παραμείνει αποκλειστικά στο PS4 για έναν χρόνο και θα κυκλοφορήσει για άλλες πλατφόρμες μέσα στο 2019.

[UPDATE 3: 5/4/18 - Reignited Trilogy] Το παράρτημα του Amazon στο Μεξικό ανέβασε στο ηλεκτρονικό κατάστημα το box art του Spyro: Reignited Trilogy. Αν η φήμη ευσταθεί, πρόκειται να δούμε την τριλογία σε remastered εκδόσεις, ενώ την ανάπτυξή τους φέρεται να έχει αναλάβει η Toys for Bob, η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα Skylanders.

spyro reignited trilogy

[UPDATE 4: 5/4/18 - Ανακοινώθηκε επίσημα] Η Activision ανακοίνωσε στο blog της την επερχόμενη κυκλοφορία του Spyro Reignited Trilogy. Παράλληλα δημοσιεύτηκε και ένα τρέιλερ το οποίο συνοδεύει την ανακοίνωση αυτή.
 
Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE 5: 4/6/18 - Το πρώτο gameplay video]
Η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay video του Spyro Reignited Trilogy.

Το βίντεο δυστυχώς είναι μόλις 18 δευτερόλεπτα και προβλήθηκε μέσω Twitter. 
 
[UPDATE 6: 17/8/18 - Η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει] Λίγη υπομονή ακόμα θα χρειαστεί να κάνουν οι fans του Spyro καθώς η Activision ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του θα επέλθει αργότερα της αρχικής ανακοίνωσης που μιλούσε για 21 Σεπτέμβρη. Σύμφωνα με τον Paul Yan συνδιεθυντή του Toys for Bob η τριλογία χρειάζεται περισσότερη ''αγάπη και φροντίδα'', όπως δήλωσε σε ποστ του στο blog της Activision. Παρόλα αυτά μας διαβεβαιώνει πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.
 
[UPDATE 7: 23/10/18 - Launch trailer] Η Activision έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Spyro Reignited Trilogy.

 
To Spyro Reignited Trilogy αναμαίνεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PS4 και Xbox One.
 
Δείτε βίντεο στο οποίο παίζουμε το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy και συζητήστε για την πιθανή επιστροφή του Spyro σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 MASTERSOT (Level 8) 03/07/2017 03:26
Πραγματικά ελπίζω να γίνει, το Spyro 2: Gateway To Glimmer ήταν το πρώτο μου Video Game και μεχρι και σήμερα το θεωρώ το αγαπούσαμε μου Game, "και ένας από τους λογούς που αγόρασα το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ήταν με την ελπίδα ότι αν πάνε καλά οι πουλήσεις θα κάνουν το ίδιο και για το Spyro, αν γίνει τελικά δεν υπάρχει περιπτώσει να μην το πάρω "και ασφαλώς την Collection Edition αν βγάλουν βεβαία"
#2 ashbringer (Level 25) 03/07/2017 10:16
Μακάρι να δούμε και άλλους τέτοιους αξιόλογους τίτλους στις νέες κονσόλες.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 14/02/2018 11:53
Μακάρι, λατρεύω Spyro!
#4 geololj (Level 28) 05/04/2018 21:01
Ναι! Αυτά είναι νέα 8)
Notification