Ειδήσεις Platform Super Mario 3D World και Bowser’s Fury

Super Mario 3D World και Bowser’s Fury

Wednesday, 13 Jan 2021  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7a/e7/ce/mario-3d-world-scaled-53-1610565070.jpg
 

Super Mario 3D World και Bowser’s Fury

Θα κυκλοφορήσει για Switch με νέο add-on.

H Nintendo θα φέρει το Super Mario 3D World από το Wii U στο Switch τον Φεβρουάριο, μαζί με ένα νέο add-on με όνομα Bowser’s Fury.

Το νέο τρέιλερ που παρουσιάστηκε χτες δίνει μια καλή ιδέα του τι μπορείτε να περιμένετε. Σύμφωνα με την Nintendo, o Bowser “έγινε τεράστιος κι έχασε κάθε έλεγχο” στο Bowser’s Fury. Ο Mario και οι φίλοι του θα συνεργαστούν με τον Bowser Jr. για να κατευνάσουν την οργή του μεγαλύτερου Bowser σε μια νέα περιπέτεια, το τρέιλερ της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το αυθεντικό Super Mario 3D World κυκλοφόρησε το 2013 για Wii U. Το co-op Platformer για τέσσερις παίκτες με πρωταγωνιστές τον Mario, τον Luigi, την Peach και τον Toad ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα games εκείνης της χρονιάς, αλλά θεωρείται και ένα από τα καλύτερα Super Mario games όλων των εποχών.

Παράλληλα με το παιχνίδι, η Nintendo θα κυκλοφορήσει και δύο φιγούρες amiibo, τον Cat Mario και την Cat Peach. Και οι δύο θα προσφέρουν in-game βελτιώσεις για το Super Mario 3D World και το Bowser’s Fury, ανέφερε η Nintendo σε σχετικό δελτίο τύπου.

To Super Mario 3D World με το Bowser’s Fury θα κυκλοφορήσει για Switch στις 12 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε το review του Super Mario World 3D και συζητήστε για την επερχόμενη έκδοσή του για Switch και το Bowser's Fury στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/01/2021 08:24
Τυχεροί και πάλι οι χρήστες του switch που θα το απολαύσουν .
Notification