Tο Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format

Hot
Tο Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format

Tο Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει σε όλα τα format

Η Microsoft εξαγόρασε την Double Fine.

Τελικά το Psychonauts 2 δεν θα κυκλοφορήσει ούτε το 2019 όπως είχε προγραμματιστεί αλλά προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Σύμφωνα με την νεοαποκτηθείσα από την Microsoft εταιρία αναπτυξης, Double Fine, το Adventure έχει προγραμματιστεί το 2020. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έναν μέσα από ένα post στο Fig, ένα crowdfunding website, αυτό οποιο η εταιρία συγκέντρωσε 3,9 εκατομμύρια δολάρια το 2016. Ωστόσο η Double Fine, δήλωσε ότι αν και είναι σκληρή η απόφαση άλλης μια αναβολής της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, είναι η σωστή κίνηση για ένα καλύτερο περιεχόμενο.

Μεταξύ άλλων οι developers ανέφεραν: " Τώρα στοχεύουμε στην κυκλοφορία του παιχνιδιού για του χρόνου. Γνωρίζουμε ότι μια τέτοια ανακοίνωση είναι πάντα απογοητευτική, αλλά επίσης γνωρίσουμε ότι είστε ένα φανταστικό και υποστηρικτικό κοινό (όπως εμείς). Θέλουμε το παιχνίδι να είναι όσο καλύτερο γίνετε. Οπότε ελπίζουμε να μας κατανοήσετε". Ωστόσο, μέσω του επίσημου blog της εταιρίας, η ιδία δήλωσε ότι το Psychonauts 2 θα κυκλοφορήσει κανονικά σε όλες τις κονσόλες στις οποίες είχαν ανακοινωθεί, παρόλο που η Microsoft απέκτησε τα δικαιώματα της εταιρίας πρόσφατα".

Διαβάστε το review του Psychonauts και συζητήστε για το Psychonauts 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification