Team Sonic Racing

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
5
Team Sonic Racing

Team Sonic Racing

Παρουσιάστηκε το τρέιλερ κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/2/18] Όπως ανακοίνωσε η Sega, στις 16 Μαρτίου θα αποκαλύψει τα σχέδιά της για το επόμενο Sonic game, κατά την διάρκεια της έκθεσης South by Southwest (SXSW) που θα λάβει χώρα στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν και υπάρχει πιθανότητα να μην δούμε το επόμενο Sonic game στην SXSW, εκεί θα παραβρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη της Sega, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.

[UPDATE: 6/2/18 - Sonic Karting] Σύμφωνα με παρουσίαση της Sumo Digital, ένα νέο Karting game βρίσκται υπό ανάπτυξη. Στην παρουσίαση του powerpoint το παιχνίδι αναφέρεται ως "Νέο Karting game βασισμένο σε ήδη υπάρχον IP" συνεπώς πιθανότατα πρόκειται για κάποιο νέο Sonic & All-Stars Racing.

[UPDATE 2: 20/2/18 - Εταιρεία παιχνιδιών υπαινίσσεται νέο Sonic Racing game] Οι φήμες για την πιθανότητα νέου Sonic Racing game συνεχίζονται. Υπάλληλος της εταιρείας παιχνιδιών Diamond Select Games αναφέρθηκε σε κάποιες φιγούρες Sonic σε συνέντευξή του με το youtube κανάλι Pixel Dan κατά την διάρκεια της έκθεσης  New York Toy Fair, λέγοντας πως θα είναι μέρη διοραμάτων τα οποία θα περιλαμβάνουν και "μέρη της πίστας από το game".

Δείτε το βίντεο (οι αναφορές στο Sonic ξεκινούν στο 8:32 και η φράση "from the game" είναι περίπου στο 09:00)

[UPDATE 3: 17/3/18 - Επίσημη ανακοίνωση] Η Sega παρουσίασε ένα teaser trailer που παραπέμπει σε ένα νέο Racing για την σειρά Sonic.

Η δημοφιλέστατη εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε πως θα αποκάλυπτε δύο νέα games γύρω από την σειρά του αγαπημένου σκαντζόχοιρου στο πάνελ του SXSW. Η πρώτη, ήταν το Sonic Mania Plus που αποτελεί στην ουσία μία definitive έκδοση του εξίσου δημοφιλούς 2D platform. Η δεύτερη αποκάλυψη δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη, ωστόσο αν κρίνουμε από το αμάξι που γκαζώνει στο παρακάτω τρέιλερ πρόκειται για ένα Racing.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Sonic συμμετέχει σε Racing τίτλο αφού στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει και στα Sonic Drift, Sonic Riders, Sonic R και Sonic & All-Stars Racing. Το όνομα του νέου video game ωστόσο δεν αποκαλύφθηκε, με την μόνο ένδειξη προς το παρόν να εμπεριέχεται σε ένα φωτεινό R που τονίζεται στο σκοτεινό λογότυπο στο τέλος του τρέιλερ. Βέβαια αν κοιτάξετε καλύτερα, τα υπόλοιπα γράμματα του logo συμπληρώνουν την λέξη “Racing”. Πιθανότατα θα έχουμε νεότερα σύντομα από την Sega.

Δείτε τις αρχικές φήμες.

[UPDATE 4: 30/5/18 - Διέρρευσε από το Walmart] Το Walmart διέρρευσε το νέο Racing με πρωταγωνιστεί τον Sonic, το οποίο θα έχει την ονομασία Team Sonic Racing.

Από τις πρώτες πληροφορίες και τα screenshots που δόθηκαν στη δημοσιότητα (δείτε τα στη gallery του άρθρου), δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν τα οχήματα που θα οδηγείτε θα μπορούν να μεταμορφωθούν, όπως ίσχυε στο Sonic & All-Star Racing Transformed.

Παρόλα αυτά, μέσω της καταχώρησης του Walmart μαθαίνουμε ότι θα περιλαμβάνει online και local co-op modes με 12 παίκτες σε κάθε race, split-screen για τέσσερις παίκτες και διάφορα online και offline modes όπως τα Grand Prix, Exhibition, Time Trial και Team Adventure modes. Ταυτόχρονα, θα περιλαμβάνονται skills και Team Ultimate για να βγάλετε εκτός συναγωνισμού τους αντιπάλους σας, καθώς και customization των οχημάτων.

Θα περιλαμβάνει 14 επιθετικά και αμυντικά αντικείμενα που μάλλον θα χρησιμοποιούνται όπως στα Mario Kart και Crash Team Racing. Στο Adventure mode θα υπάρχει και story, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν 15 χαρακτήρες από τα προηγούμενα games που θα χωρίζονται στις κατηγορίες Speed, Technique και Power.

[UPDATE 5: 31/5/18 - Επίσημη ανακοίνωση] Το Sonic Team Racing είναι γεγονός, αφού η Sega έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό τρέιλερ του επερχόμενου νέου Racing με τον μπλε σκαντζόχοιρο.

Δείτε το παρακάτω:

Το Team Sonic Racing θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch και αναμένεται να κοστίζει περίπου 40 ευρώ.

[UPDATE 6: 3/4/19 - Παρουσιάστηκε το νέο τρέιλερ του Team Sonic Racing] Η Sega δημοσίευσε ένα καινούργιο τρέιλερ για το Team Sonic Racing της Sumo Digital.

[UPDATE 7: 18/5/19 - Τρέιλερ κυκλοφορίας] Η Sega παρουσίασε το τρέιλερ κυκλοφορίας του Team Sonic Racing.

Μπορεί να μην φέρει την ονομασία launch trailer αυτή καθαυτή, παρόλα αυτά δεν χωράει αμφιβολία πως το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Sega για το Team Sonic Racing, αντικαθιστά την πρώτη περίπτωση. Σε αυτό το μονόλεπτο τρέιλερ η Sega τονίζει όλα αυτά που θα μπορείτε να κάνετε στο πολυαναμενόμενο Racing, όπως να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας, να ελέγξετε διάφορους χαρακτήρες της σειράς Sonic the Hedgehog και να επεξεργαστείτε τα οχήματά σας.

Διαβάστε το review του Sonic All-Stars Racing Transformed, καθώς επίσης και των Sonic Forces και Sonic Mania. Συζητήστε για το Team Sonic Racing στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/02/2018 08:39
Μακάρι να δούμε έναν νέο τίτλο αν όχι νέο Sonic.
Notification