Bloodstained: Ritual of the Night gameplay videos

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
3
Bloodstained: Ritual of the Night gameplay videos

Bloodstained: Ritual of the Night gameplay videos

Νέο gameplay βίντεο στην E3 2017. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/6/17] O παραγωγός του Castlevania Koji Igarashi κυκλοφόρησε για πρώτη φορά βίντεο για το Metroidvania Bloodstained: Ritual of the Night, στο οποίο θα δείτε τη μάχη με ένα boss.

Το boss ονομάζεται Bloodless και έχει την ικανότητα να δημιουργεί μια βροχή από αίμα, η οποία προκαλεί ζημιά αν την αγγίξετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ομπρέλα που βρίσκεται εκεί κοντά για να την αποφύγετε, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς οι ομπρέλες μετακινούνται. Επίσης, θα δείτε τον χάρτη της εκκλησίας, το Spear Throw της Miriam, τα skills Resist Holy και Optimizer, καθώς και το μαστίγιο, το ξίφος και το κατάνα της.


Το Bloodstained: Ritual of the Night έχει την δεύτερη μεγαλύτερη εκστρατεία στο Kickstarter που έχει υπάρξει ποτέ, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια δολάρια εδώ και δύο χρόνια. Δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το 2018, ενώ οι πλατφόρμες για τις οποίες θα είναι διαθέσιμο είναι PC, PS4, Xbox One και PS Vita.

[UPDATE: 12/6/17 - Νέο gameplay video στην E3 2017] Ο Koji Igarashi, παραγωγός και σεναριογράφος του Bloodstained: Ritual of the Night και ο Shutaro Iida, game designer και director του παιχνιδιού, παρουσίασαν κατά την διάρκεια της E3 2017 ένα νέο gameplay video για το νέο τους δημιούργημα.

Το gameplay video κατεγράφη live κατά την διάρκεια της εκπομπής. Ο ίδιος ο Shutaro Iida έπαιξε το Bloodstained: Ritual of the Night, απαντώντας live σε ερωτήσεις. Για τον σχεδιασμό της ηρωίδας, οι δημιουργοί ομολόγησαν ότι εμπνεύστηκαν από την Mary Poppins. Πάντως, τα γραφικά είναι σύγχρονα και θα τα ζήλευε κάθε Metroidvania τίτλος, ενώ ανά διαστήματα βλέπουμε και το inventory, όπου διακρίνονται τα health, mana και τα αντικείμενα που θα έχετε στην κατοχή σας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Bloodstained: Ritual of the Night θα κυκλοφορήσει το 2018 για PC (Windows/Linux), PS4, Xbox One, Switch και PS Vita.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Bloodstained: Ritual of the Night και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kalliniki (Level 18) 09/06/2017 23:08
Πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η μουσική του επένδυση. Αναμένω να πως και πως και για την κυκλοφορία του παιχνιδιού.
#2 Zaratoth (Level 28) 09/06/2017 23:10
Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει. Έχω ήδη καπαρώσει κωδικό για Switch από το kickstarter campaign του.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 10/06/2017 00:43
Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην κατηγορία του. Και μόνο η υποστήριξη της οποίας έχει τύχει, ανεβάζει τις απαιτήσεις και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
#4 ashbringer (Level 25) 10/06/2017 10:56
Το περιμένω για το PS4 συγκεκριμένα.Θα τα σπάει.
#5 Nemesis11 (Level 9) 10/06/2017 17:49
Είμαι σίγουρος από τώρα ότι μιλάμε για παιχνιδάρα που θα ικανοποιήσει στο 100% όλους όσους συνεισέφεραν οικονομικά για την εκστρατεία στο Kickstarter ώστε να γίνει πραγματικότητα το Bloodstained: Ritual of the Night!

Υ.Γ Ελπίζω ωστόσο ότι τουλάχιστον θα σεβαστούν αυτούς που βοήθησαν οικονομικά και θα κυκλοφορήσουν το παιχνίδι τους σε retail έκδοση, και δεν θα περιοριστούν μόνον σε digital. (Δηλαδή αέρα κοπανιστό...... .............) :-*
#6 Zaratoth (Level 28) 12/06/2017 14:48
Quoting Nemesis11:
Υ.Γ Ελπίζω ωστόσο ότι τουλάχιστον θα σεβαστούν αυτούς που βοήθησαν οικονομικά και θα κυκλοφορήσουν το παιχνίδι τους σε retail έκδοση, και δεν θα περιοριστούν μόνον σε digital. (Δηλαδή αέρα κοπανιστό...................) :-*


Το Physical copy ήταν για backers που έδιναν περισσότερα χρήματα, οπότε όσοι κάναμε back τα λιγότερα δυνατά (28$ νομίζω) παίρνουμε digital key για κονσόλα της επιλογής μας.
Notification