Ειδήσεις Platform Bloodstained: Curse of The Moon 2

Bloodstained: Curse of The Moon 2

Saturday, 27 Jun 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/93/6e/bloodstained-curse-of-the-moon-2-33-1592938695.jpg
 

Bloodstained: Curse of The Moon 2

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/6/20] Μετά το Bloodstained: Curse of the Moon και το Bloodstained: Ritual of the Night,κατά την διάρκεια της New Game Plus Expo, η Inti Creates ανακοίνωσε το Curse of the Moon 2.

Η νέα έκδοση θα συνεχίσει με 8-bit αισθητική και την ιστορία της επιβλέπει ο δημιουργός της σειράς, Koji Igarashi. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Zangetsu, ο οποίος είναι άριστος χειριστής σπαθιών. Όπως στην πρώτη έκδοση, έτσι και τώρα, θα μπορείτε να ελέγξετε συμμάχους οι οποίοι θα προστίθενται στο ρόστερ των χαρακτήρων σας. Τέτοιοι είναι για παράδειγμα ο εξορσκιστής Dominique, ο Robert (Marksman) και ο Hachi.

Κάθε χαρακτήρας θα έχει το δικό του health bar, τα δικά του skills και ξεχωριστά abilities. Ο Robert για παράδειγμα παλεύει εξαιρετικά από απόσταση αλλά είναι τρωτός από κοντά και δεν έχει πρόσβαση σε μαγεία. Ορισμένα paths σε skills είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένους χαρακτήρες, επομένως θα πρέπει πρώτα να τους ξεκλειδώσετε όλους για να έχετε όλες τις δυνατότητες μπροστά σας.  Το Curse of the Moon 2 θα έχει casual mode με αμέτρητες ζωές και οι επιθέσεις προς εσάς δεν θα σας κάνουν knockback, ενώ θα υπάρχει και η δυσκολία επιπέδου Veteran, για τους έμπειρους του είδους.

[UPDATE: 27/6/20 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Inti Creates ανακοίνωσε ότι το Bloodstained: Curse of the Moon 2 θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Θα κοστίζει 15 ευρώ και πέρα από τους νέους χαρακτήρες, οι Miriam, Alfred και Gebel από το πρώτο παιχνίδι θα είναι και αυτοί playable.

Το Bloodstained: Curse of the Moon 2 θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Bloodstained: Curse of the Moon και συζητήστε για το sequel του στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification