Ειδήσεις Platform Astro’s Playroom

Astro’s Playroom

Friday, 12 Jun 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/90/12/ad/astros20playroom1-66-1591962125.jpg
 

Astro’s Playroom

Το 3D Platform της Sony θα είναι προεγκατεστημένο σε κάθε PS5.

Η Sony παρουσίασε πληθώρα games στο χθεσινό event και ένα από αυτά είναι το Astro’s Playroom με το μικρό χαριτωμένο ρομπότ, Astro.

Το Astro’s Playroom δεν είναι ακριβώς sequel του Astro Bot: Rescue Mission και ουσιαστικά είναι μια σειρά από demos υπό τη μορφή platform και θα βοηθά στην εκμάθηση των χαρακτηριστικών haptic feedback και adaptive triggers του νέου controller της Sony, DualSense.

Στο Astro’s Playroom θα μπορείτε να εξερευνήσετε τέσσερις διαφορετικούς κόσμους, εμπνευσμένους από το περιβάλλον του PS5. Δεν φαίνεται από το τρέιλερ η δυνατότητα για VR όπως το Astro Bot: Rescue Mission, ενώ θα βρίσκεται προεγκατεστημένο σε κάθε κονσόλα νέας γενιάς της Sony σύμφωνα με την περιγραφή του τρέιλερ στο επίσημο Youtube channel του Playstation.

Το PS5 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους και το Astro’s Playroom είναι exclusive της επερχόμενης κονσόλας της Sony.

Διαβάστε για το Astro’s Playroom στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification