Ειδήσεις Platform Demo για το Yooka-Laylee and the Imposible Lair

Demo για το Yooka-Laylee and the Imposible Lair

Tuesday, 21 Jan 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Νικόλαος Κεχαγιάς  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/09/d0/42/yooka-laylee-and-the-impossible-lair-87-1579624825.jpg
 

Demo για το Yooka-Laylee and the Imposible Lair

Έρχεται αυτή την εβδομάδα.

Η Playtonic θα διαθέσει μέσω Steam ένα playable demo του Yooka-Laylee and the Imposible Lair.

Το 2.5D Platform θα είναι διαθέσιμο στις 23 Ιανουαρίου. Η εταιρία το ανακοίνωσε μέσω Twitter επισημαίνοντας ότι είναι μία καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Η Playtonic επίσης μέσω Twitter έκανε γνωστό πως στο demo θα συμπεριλαμβάνoνται ποικιλία από levels, ένα Pagie Challenge, αρκετά collectables για τον Yooka και το ομώνυμο Impossible Lair. Θα μπορείτε να ξοδέψετε όσο χρόνο θέλετε στο demo αφού δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί, καθώς και να μεταφέρετε την πρόοδο σας εάν αποφασίσετε τελικά να αγοράσετε το παιχνίδι.

Το Imposible Lair είναι το δεύτερο της σειράς, η οποία ξεκίνησε το 2017. Το spin-off αφήνει το κόσμο του 3d sandbox για να μεταμορφωθεί σε ένα 2D Platform. Παίζοντας ως Yooka και με τον Laylee πιστό βοηθό σας, θα πρέπει να κάνετε roll και να πηδάτε μέσω side-scrolling levels αποφεύγοντας τα minions, συλλέγοντας αρκετά δώρα και απελευθερώνοντας τις βασιλικές μέλισσες. Στο Yooka-Laylee and the Imposible Lair θα πρέπει να σταματήσετε τα σχέδια του Capital Β να κατακτήσει το βασίλειο των μελισσών.

Διαβάστε το review του Yooka-Laylee στο GameWorld και συζητήστε για το επερχόμενο Yooka-Laylee and the Imposible Lair σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification