Ειδήσεις Platform Ninja Tag Team: Slash n’ Dash

Ninja Tag Team: Slash n’ Dash

Tuesday, 21 Jan 2020  | in Platform | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/86/af/9f/akuto-bossbattle-14-1579617662.jpg
 

Ninja Tag Team: Slash n’ Dash

Ένα ελληνικό endless runner.

 

Η μονομελής εταιρεία ανάπτυξης με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης Gortyn Code, έχει κυκλοφορήσει από τις 12 Μαΐου 2019 τον endless runner τίτλο Ninja Tag Team: Slash n’ Dash, για συσκευές Android. Το παιχνίδι δοκιμάζει στο έπακρο τα αντανακλαστικά των παικτών, καθώς καλούνται να αξιοποιήσουν τον μηχανισμό tag team running, για την έγκαιρη εναλλαγή μεταξύ των δύο playable χαρακτήρων (εκ των οποίων ο ένας εκτελεί αποκλειστικά και μόνο άλματα, ενώ ο άλλος μπορεί μόνο να εξολοθρεύει τις ορδές των εχθρικών Νίντζα με την λεπίδα του σπαθιού του), ώστε να εξερευνήσουν 6 μοναδικά levels εμπνευσμένα από την Ιαπωνική Φεουδαρχία. Στόχος των παικτών είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα χρυσά νομίσματα μπορούν, επιχειρώντας να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται, ώστε να αγοράσουν μια ποικιλία από power ups και να ανοικοδομήσουν το χωριό του Clan τους. Περαιτέρω, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν, και να αντιμετωπίσουν συναρπαστικά boss battles, τα οποία θα προκαλέσουν την εφευρετικότητα και τα αντανακλαστικά τους.

Παρά τον ανεβασμένο βαθμό δυσκολίας το Ninja Tag Team: Slash n’ Dash προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία, αφού ουσιαστικά δεν αναγκάζει τον παίκτη να κάνει back-tracking (κάθε πίστα δημιουργείται εξ’ ολοκλήρου μέσα από μηχανισμό procedural generation, που εγγυάται ότι ποτέ δύο διαφορετικά playthroughs δεν θα είναι τα ίδια, με τα χάσματα, τα νομίσματα και τους εχθρούς να τοποθετούνται σε παντελώς τυχαίες θέσεις κάθε φορά.), τα νομίσματα που συλλέγουν οι παίκτες αποθηκεύονται στην μπάνκα τους, ενώ όσα boss battles ανακαλυφθούν, ξεκλειδώνουν το αντίστοιχοo Boss Mode από το αρχικό μενού, επιτρέποντας στον παίκτη να εξασκηθεί και να αποκωδικοποιήσει την στρατηγική που χρειάζεται ώστε να επικρατήσει. Ουσιαστικά ο θάνατος του παίκτη δεν επηρεάζει την πρόοδο του, καθώς, μπορεί να χρειαστεί να ξαναχτίσει το σερί από kills που χρειάζεται για να ξεκλειδώσει το boss battle, από την άλλη όμως, με τα νομίσματα που έχει συλλέξει μπορεί να αγοράσει πληθώρα από power ups που θα κάνουν την εξουδετέρωση των εχθρών πολύ πιο εύκολη υπόθεση.

θα συναντήσετε long range bosses, άφθαρτα bosses, πλατφόρμες που βυθίζονται και slowing power-downs, σχεδιασμένα ώστε ο παίκτης να εξοπλιστεί με όλη την εμπειρία που έχει αποκομίσει παίζοντας και χρησιμοποιώντας το switch mechanic, και να την εφαρμόσει με διαφορετικό τρόπο κάθε φορά ούτως ώστε να επικρατήσει στο εκάστοτε boss battle.

Διαβάστε για το Secrets of the Past: DionSecrets of the Past: Dion το ελληνικό simulation ανασκαφών και συζητήστε για το Ninja Tag Team: Slash n’ Dash στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification