Ειδήσεις Platform Trine 4 gameplay video

Trine 4 gameplay video

Friday, 30 Aug 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0b/ec/af/trine-4-gameplay-80-1567193505.jpg
 

Trine 4 gameplay video

Οκτώ εκπληκτικά λεπτά από την PAX West.

Το gameplay video του Trine 4 από την PAX West είναι ότι καλύτερο για όλους εσάς που είστε λάτρεις της σειράς, αλλά και για εκείνους που θέλουν να παίξουν ένα πλούσιο Puzzle Platform.

Το Trine 4 θυμίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει παρέα με την Trine: Ultimate Collection. Θα έχει 2.5D gameplay και τους τρεις ήρωες να επιστρέφουν και να αναλαμβάνουν αποστολή να βρουν τον νεαρό πρίγκιπα Selius. Οι Amadeus the Wizard, Pontius the Knight και Zoya the Thief ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει ποτέ στη σειρά:

 

Το Trine 4: The Nightmare Prince θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Διαβάστε τα reviews όλων των Trine.

Δείτε περισσότερα για το Trine 4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification