Ειδήσεις Platform Contra: Rogue Corps

Contra: Rogue Corps

Wednesday, 12 Jun 2019  | in Platform | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ff/11/8e/Contra-Rogue-Corps-GameWorld-51-1560342385.jpeg
 

Contra: Rogue Corps

Έρχεται για κονσόλες και PC τον Σεπτέμβριο.

Η Konami ανακοινώσε επίσημα την επιστροφή του Contra franchise σε PC και κονσόλες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

To νέο παιχνίδι της σειράς από την Konami χρονικά τοποθετείται, αρκετά χρόνια μετά από τα γεγονότα των Aliens Wars και Rogue Corps. . Μια στρατιωτική ομάδα που ζει στο περιθώριο ως κυνηγοί κεφαλών και θησαυρών στην Damned City είναι οι νέοι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Το third-person action game θα περιλαμβάνει διάφορες αποστολές σε PvE campaigns, συγκέντρωση πόρων και αρκετές αναβαθμίσεις όπλων.

Συγκεκριμένα τα περιεχόμενα του Contra: Rogue Corps. Περιλαμβάνει τα εξής:
- Action Shooter με γρήγορο ρυθμό και run & gun στυλ gameplay.
- Επιλέξτε τέσσερεις διαφορετικούς χαρακτήρες και ξεχωριστές ικανότητες και μοναδικές δεξιότητες, προσαρμόζοντας τα όπλα και φτιάχνοντας το τέλειο σύνολο για την μάχη.
- PvE – Single Player Story campaign mode. Εξερευνήστε τις απαιτητικές αποστολές του παιχνιδιού ανάμεσα σε ορδές αντιπάλων και πραγματοποιήστε αποστολές solo, είτε με ομάδες μέχρι και τεσσάρων ατόμων είτε με online τυχαίους παίκτες.
- Αναβαθμίστε τους χαρακτήρες σας όσον αφορά τις ικανότητες τους και τα επιπρόσθετα "μηχανικά " υποβοηθήματα τους.
- PvP mode. Δημιουργείστε custom matches για 2v2, 3v3, 4v4 ή 1v4.
- Co-op modes μέχρι τέσσερεις παίκτες.
- Επιλέξτε τέσσερεις διαφορετικούς χαρακτήρες με ξεχωριστά χαρακτηριστικά όπως:

Kaiser: Ένας στρατιώτης από το Aliens Wars, ο οποίος αναδημιουργήθηκε μετά από τα σοβαρά του τραύματα και τώρα έχει τεράστια χέρια που μετατρέπονται σε τρυπάνια.

Ms. Harakiri: Δημοφίλης δολοφόνος που κινείται στις σκιές, απέφυγε τον θάνατο στο Aliens Wars ενώ τώρα το μυαλό της έχει μεταφερθεί σε ένα τεράστιο cyborg panda που ψάχνει συνεχώς για φαί.

Gentleman: Εξωγήινος μεγαλωμένος από ανθρώπους. Αισθάνεται απέχθεια για την υπόλοιπη ομάδα, αλλά κυρίως για το cyborg panda.

Ωστόσο κάποια επιπλέον περιεχόμενα θα είναι διαθέσιμα online αλλά και σε mytliplayer modes μετά την κυκλοφορία του παιχνίδι. Το Contra: Rogue Corps. κυκλοφορεί για PC, PlayStation 4, Xbox One και Switch στις 26 Σεπτεμβρίου.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification