Ειδήσεις Platform Mega Man X Legacy Collection 1 & 2

Mega Man X Legacy Collection 1 & 2

Wednesday, 11 Apr 2018  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a2/76/2c/mega-man-legacy-collection-1280x720-1436556575550-7-1523442382.jpg
 

Mega Man X Legacy Collection 1 & 2

Ανακοινώθηκε η συλλογή 2 σε 1.

Η Capcom ανακοίνωσε ότι όλα τα Mega Man X games θα κυκλοφορήσουν μέσω των Mega Man X Legacy Collection 1 και 2 στις 24 Ιουλίου.

Η πρώτη συλλογή περιλαμβάνει τα Mega Man X, X2, X3 και X4 και η δεύτερη τα X5, X6, X7 και X8. Οι συλλογές θα είναι διαθέσιμες για PC και όλες τις κονσόλες στην τιμή των 20 ευρώ (σ.σ. και οι δύο μαζί), ενώ θα πωλούνται και σε retail έκδοση στα 40 ευρώ. Η έκδοση για το Switch θα έχει ένα cartridge με την πρώτη συλλογή και έναν κωδικό για να κατεβάσετε την δεύτερη. Η κίνηση αυτή έχει εξοργίσει πολλούς fans της Capcom, όπως μπορείτε να δείτε και στα σχόλια του παρακάτω βίντεο.

Οι δύο συλλογές προσθέτουν το "X Challenge" mode, στο οποίο παίζετε ενάντια σε κλασικά bosses διαλέγοντας έως και τρία όπλα για την μάχη. Οι συλλογές θα υποστηρίζουν και leaderboards. Καθένα από τα games έχει υποστεί μια μικρή αναβάθμιση στα γραφικά, με φίλτρα CRT και smoothing στα αρχικά games που είχαν sprites, αλλά και βελτίωση στο σχεδιασμό κάποιων 3D χαρακτήρων στα επόμενα.

Αμφότερες οι δύο συλλογές θα περιλαμβάνουν τα soundtrack των πρώτων X, X2 και X3, το βίντεο The Day of Σ, το οποίο υπήρχε και στο Maverick Hunter X του PS Vita και αφηγείται την ιστορία των γεγονότων του πρώτου παιχνιδιού. Επίσης, θα περιέχουν ένα μουσείο με τρέιλερ, art, toys, trading cards, keychains και άλλα καλούδια.

Διαβάστε το review της Mega Man Legacy Collection και συζητήστε για αυτήν στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification