Ειδήσεις Platform Timespinner: Ένα 2D Platform Metroidvania στην εξορία

Timespinner: Ένα 2D Platform Metroidvania στην εξορία

Friday, 06 Apr 2018  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/43/28/1b/timespinner-78-1523030950.jpg
 

Timespinner: Ένα 2D Platform Metroidvania στην εξορία

Εμπνευσμένο από τα Mega Man X και Castlevania.

 

Ανακοινώθηκε το Timespinner, ένα 2D Platform τύπου Metroidvania εμπνευσμένο από τα Mega Man X, Star Ocean και Castlevania.

Το νέο αυτό video game ξεκίνησε ως καμπάνια στο Kickstarter το 2014. Πρόκειται για την ιστορία του Lunais, η οποία αναζητά εκδίκηση ενάντια στην κακή αυτοκρατορία που σκότωσε την οικογένειά της και την εξόρισε σε έναν άγνωστο κόσμο.

Η ικανότητα της Lunais της επιτρέπει να ελέγχει τον χρόνο. Μπορείτε να τον σταματάτε για να αποφεύγετε εμπόδια όπως αγκάθια και φλόγες, ενώ έχετε πρόσβαση και σε άλλα κόλπα, όπως το πάγωμα των εχθρών σας.

Πέραν των δυνάμεων που έχουν να κάνουν με τον χρόνο, η Lunais διαθέτει αρκετά magic orbs με μοναδικές ικανότητες. “Κάθε orb είναι τόσο μία melee όσο και μία ragned spell attack που δυναμώνει όσο την χρησιμοπιείτε” αναφέρει η δημιουργός του παιχνιδιού Lunar Ray Games. Νικώντας τα διάφορα bosses μπορείτε να συλλέξετε entropy gems για να αναβαθμίσετε τα abilities σας.

Το Timespinner βρίσκεται υπό επεξεργασία εδώ και 10 χρόνια, ενώ πλέον έχει συλλέξει 175.000 δολάρια στο Kickstarter, ποσό τριπλάσιο από τον αρχικό του στόχο.

Συζητήστε για το Timespinner στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification