Ειδήσεις Platform Sprint Vector

Sprint Vector

Tuesday, 30 Jan 2018  | in Platform | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d0/cd/1f/sprint-vector-announced-70-1517339734.jpg
 

Sprint Vector

Νέο indie VR Platform έρχεται τον Φεβρουάριο από την Survios.

Η ανεξάρτητη Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης Survios ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του VR Platform της.

Στο Sprint Vector έως 8 παίκτες θα αναλαμβάνουν τον ρόλο ατόμων τα οποία επιλέχτηκαν από όλα τα μήκη και τα πλάτη του σύμπαντος για να συμμετάσχουν σε ένα θανάσιμο διαγαλαξιακό τηλεπαιχνίδι αγώνων στίβου. Σε κάθε αγώνα θα εμφανίζονται power-ups, όπως ένα nitro boost το οποίο θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε ταχύτητα για λίγη ώρα.

Το Sprint Vector θα περιλαμβάνει private και public online multiplayer modes, 12 πίστες, καθώς και ένα single-player mode. Η Survios επίσης αποκάλυψε ένα νέο skin pack με το όνομα “the Championship Intergalactic Winter Games” το οποίο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για όλους τους κατόχους της έκδοσης για PC και θα περιέχει skins τα οποία θα είναι συμβατά και με τους οκτώ playable χαρακτήρες και θα αντιπροσωπεύουν 16 χώρες προς τιμή των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του 2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κυκλοφορίας, το Sprint Vector θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου για PC (HTC Vive και Oculus Rift), ενώ η PlayStationVR έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης για το Douchess of Plaisance, το πρώτο VR Horror από ελληνική εταιρείαDouchess of Plaisance, το πρώτο VR Horror από ελληνική εταιρεία, καθώς επίσης και για το 3dRudder το οποίο έρχεται στο PlayStationVR. Συζητήστε για το Sprint Vector σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification