Ειδήσεις Platform Ziggs Arcade Blast από την Riot Games

Ziggs Arcade Blast από την Riot Games

Sunday, 20 Aug 2017  | in Platform | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/de/0a/46/ziggs-arcade-blast-1-82-1503223988.jpg
 

Ziggs Arcade Blast από την Riot Games

Κατεβάστε και παίξτε το Arcade game με θέμα τον ομώνυμο champion.

Κατά την διάρκεια του ετήσιου Hackathon, όπου πρέπει να δημιουργήσετε ένα video game μέσα σε 48 ώρες, οι developers της Riot Games έφτιαξαν ένα 2D Platform με την ονομασία Ziggs Arcade Blast.

Ασφαλώς βάσει ονομασίας το παιχνίδι παραπέμπει στον ομώνυμο champion του League of Legends, ο οποίος πετάει βόμβες στους εχθρούς του, ενώ αναπηδά σε διάφορα ειδικά σημεία του level, που θυμίζουν...φλιπεράκι. Η Riot Games είχε ρωτήσει το community της τι video game θέλει να φτιάξει και ψηφίσατε Arcade game, επομένως αυτό είναι το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Ziggs Arcade Blast.

Δείτε ακόμη το ριάλιτι σόου που ετοιμάζεται για το League of Legends. Αν παίξετε LoL ανταλλάξτε IDs μεταξύ σας και βρείτε παρέα στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Dovahkiin (Level 22) 20/08/2017 14:36
Αγαπημένος Ziggs! Ήδη κατεβαίνει εννοείται.
#2 Divine Raiden (Level 26) 20/08/2017 15:08
Αντί να φτιάξει λίγο το παιχνίδι που το έχει μαμήσει τα τελευταία δυο χρόνια, ασχολείται με μπούρδες...
Notification