2DS: Διάφανες κονσόλες σε δύο χρώματα

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
4
2DS: Διάφανες κονσόλες σε δύο χρώματα

2DS: Διάφανες κονσόλες σε δύο χρώματα

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokemon Alpha Sapphire/Omega Ruby demo.

H Nintendo αποκάλυψε δύο νέες εκδόσεις του 2DS, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του Pokemon Alpha Sapphire/Omega Ruby.

Τα Transparent Blue και Transparent Red 2DS θα κυκλοφορήσουν στις 7 Νοεμβρίου, ενώ στην πορεία και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου θα διατεθούν και τα σχετικά bundles, τα οποία θα περιλαμβάνουν τα remakes των Pokemon Sapphire και Ruby. Αμφότερα θα είναι εφοδιασμένα με μία 4GB memory card, καθώς στο Transparent Blue 2DS θα είναι προεγκατεστημένο το Pokemon Alpha Sapphire, ενώ το Transparent Red 2DS έρχεται με το Pokemon Omega Ruby αντίστοιχα.

2ds-pokemon-bundles

Εν τω μεταξύ, η Nintendo ανακοίνωσε ότι στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το demo του  Pokemon Alpha Sapphire/Omega Ruby. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το demo δεν θα είναι διαθέσιμο μέσω του eShop, αλλά θα πρέπει να προμηθευτείτε τον σχετικό voucher κωδικό από κάποιο κατάστημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιοι ακριβώς retailers θα διαθέσουν τον κωδικό στην χώρα μας. Παρόλα αυτά στα μέσα Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ένα σχετικό giveaway στο NintendoLife, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε κάποιον κωδικό για να κατεβάσετε το demo. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο θα περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό Pokemon Mega Evolution, το οποίο θα μπορείτε να το μεταφέρετε στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification