Rainway

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Rainway

Rainway

Εφαρμογή streaming των PC games σε πολλαπλές συσκευές.

Το Rainway σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα PC games σας σε μια πληθώρα συμβατών συσκευών.

Για την ακρίβεια, το streaming μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει έναν web browser, αρκεί το PC που θα χρησιμοποιήσετε να υποστηρίζει DirectX 11. Έτσι, θα μπορείτε να δείτε τα games σας σε smartphones, tablets, λειτουργικά συστήματα Linux ή ακόμα και σε Mac. Να σημειώσουμε ότι το Rainway έχει αναπτυχθεί από τον Andrew Sampson, developer των εφαρμογών Borderless Gaming και Steam Cleaner και αναμένεται να διατεθεί δωρεάν όπως και οι προαναφερθείσες εφαρμογές.

Το Rainway υπόσχεται streaming των PC games στα 60 fps και θα είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή στο PC σας και μετά να επισκεφθείτε το play.rainway.io στον browser της συσκευής σας. Ο Sampson πιστεύει ότι παρά το γεγονός πως υπάρχει ήδη streaming τεχνολογία εκεί έξω, το Rainway θα επιτρέπει σε games να μεταδοθούν από PC σε άλλη συσκευή σε πολύ υψηλή ποιότητα και με μηδαμινό lag.

Η εφαρμογή Rainway μάλιστα θα κάνει την εμφάνισή της στο eShop του Nintendo Switch. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα μπορείτε να μεταδίδετε τα PC games σας στη νέα κονσόλα της Nintendo. Αν δεν υπάρξουν τεχνικά προβλήματα όπως υπόσχεται και ο Sampson, τότε θα μπορείτε σύντομα να παίζετε games όπως το The Witcher 3: Wild Hunt στον δρόμο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή σε Facebook και Twitter. Δημιουργήστε από εδώ τον λογαριασμό σας. Περισσότερες πληροφορίες για επερχόμενα updates θα μπορείτε να μάθετε από την Github σελίδα της εφαρμογής, ενώ ένα επίσημο blog είναι υπό ανάπτυξη.

Το Rainway μόλις ανακοινώθηκε και δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρόλα αυτά, η beta περίοδος της εφαρμογής θα ξεκινήσει στις 5 Μαΐου.

Διαβάστε για την υπηρεσία Facebook Game Livestreaming και συζητήστε για το Rainway στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.