Ειδήσεις Software Το EA Access στο Steam

Το EA Access στο Steam

Friday, 19 Jun 2020  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4b/69/b0/steam-ea-access-80-1591287859.jpeg
 

Το EA Access στο Steam

Έρχεται το φθινόπωρο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/6/20] Σε συνέχεια της αρχικής ανακοίνωσης περί επιστροφής των games της Electronic Arts στο Steam, πλέον η Αμερικάνικη εταιρεία επιβεβαίωσε και επίσημα και την έναρξη της υπηρεσίας EA Access στην πλατφόρμα της Valve, για την οποία, όπως θα δείτε και στο παραπάνω link, μας είχε ήδη προϊδεάσει.

Το EA Access θα έρθει στο Steam μαζί με αρκετά games. Βέβαια, ορισμένα "βαριά χαρτιά" της EA, όπως τα Apex Legends, FIFA 20 και Battlefield V, παραμένουν ακόμη στο Origin. Θυμίζουμε ακόμη ότι το Origin access κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά πακέτα συνδρομής. Το πρώτο είναι το Basic, που λειτουργεί όπως το EA Access στις κονσόλες, δίνοντας 10 ώρες trials για τα επερχόμενα games και απεριόριστη πρόσβαση σε μια λίστα από games, όπως και εκπτώσεις. Το δεύτερο είναι το Premier, το οποίο δίνει πλήρη πρόσβαση, ακόμα και στα νέα games.

Στο Steam, η EA δήλωσε ότι το EA Access θα δουλέψει όπως το Origin Access Basic. Η Premier έκδοση μπορεί να ζητάει όλα τα EA games να τρέχουν απευθείας από το Steam, κάτι που η EA δεν μας έχει συνηθίσει ακόμη, με εξαίρεση παραδείγματα όπως το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Η EA έχει κυκλοφορήσει στο Steam ορισμένα νέα games, μαζί με τα DLC τους. Η λίστα περιλαμβάνει τα εξής:

Burnout Paradise Remastered
Crysis 3
Dragon Age Inquisition
Fe
Mirror's Edge Catalyst
Need for Speed
Need for Speed Heat
Need for Speed Rivals
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
Sea of Solitude
Unravel
Unravel 2

Τα περισσότερα από αυτά έχουν έκπτωση 50% από τώρα μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Περισσότερα ίσως ανακοινωθούν από την Electronic Arts στο EA Play Showcase, στις 11 Ιουνίου.

[UPDATE: 7/6/20 - Έρχεται μέσα στο καλοκαίρι] Η EA Games ανακοίνωσε ότι το Steam EA Access έρχεται μέσα στο καλοκαίρι.

Επίσης, καθότι η Electronic Arts πρόσθεσε 25 games στο Steam, για να γιορτάσει την πιο θερμή υποστήριξή της στην πλατφόρμα, τρέχει μια σειρά εκπτώσεων αυτές τις ημέρες, στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε games των σειρών Dragon Age, Need for Speed, Crysis και άλλων αγαπημένων, με εκπτώσεις 50% και πάνω.

[UPDATE 2: 19/6/20 - Τελικά έρχεται το φθινόπωρο] Η EA Games ανακοίνωσε στο EA Play ότι τελικά το EA Access θα έρθει στο Steam το φθινόπωρο.

Με το EA Access θα μπορείτε να παίξετε συγκεκριμένα games της Electronic Arts στο Steam. Επίσης, οι συνδρομητές θα έχουν 10% έκπτωση στα games και τα DLC της EA.

Διαβάστε περισσότερα για το EA Access στο PS4 και συζητήστε για την υπηρεσία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification