• Ειδήσεις
  • Software
  • Epic Games Store: Η δωρεάν διάθεση των games, βοηθά στις μετέπειτα πωλήσεις τους

Epic Games Store: Η δωρεάν διάθεση των games, βοηθά στις μετέπειτα πωλήσεις τους

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
Epic Games Store: Η δωρεάν διάθεση των games, βοηθά στις μετέπειτα πωλήσεις τους

Epic Games Store: Η δωρεάν διάθεση των games, βοηθά στις μετέπειτα πωλήσεις τους

Σύμφωνα με δηλώσεις του Tim Sweeney.

Το Epic Games Store συνεχίζει τη δωρεάν διάθεση τίτλων σε εβδομαδιαία βάση, και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην εμπορική τους πορεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Epic Games Store, Tim Sweeney, δήλωσε σε συνέντευξή του, ότι η δυνατότητα που δίνει η πλατφόρμα του, να δοκιμάσουν οι χρήστες της ένα είδος παιχνιδιού δωρεάν, τους κάνει να συνειδητοποιήσουν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτό, βοηθώντας στις πωλήσεις του.

Ο Tim Sweeney, δεν αναφέρθηκε σε κάποιο genre συγκεκριμένα, αλλά σημείωσε ότι οι developers των παιχνιδιών που διατίθενται δωρεάν στο Epic Games Store, έχουν παρατηρήσει την αύξηση των πωλήσεών τους τόσο σε άλλες πλατφόρμες όσο και στα καταστήματα. Συνέχισε λέγοντας: ''Δεν θα αγοράσεις το Satisfactory, αν δεν σου αρέσουν τα Simulation games, αλλά αν έχεις τη δυνατότητα να το προμηθευτείς δωρεάν, θα συνειδητοποιήσεις το πόσο υπέροχο παιχνίδι είναι. Οι χρήστες της πλατφόρμας ανακάλυψαν με αυτό τον τρόπο πολλά ωραία games. Οι περισσότερες εταιρείες ανάπτυξης έχουν ωφεληθεί από αυτήν την τακτική βλέποντας τις δημιουργίες τους να αυξάνουν τις πωλήσεις τους στο Steam και στις κονσόλες''.

Κατεβάστε δωρεάν το Borderlands Handsome Collection κάνοντας κλικ εδώ και συζητήστε για τις προσφορές του Epic Games Store στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification