Epic Games Store: Πρόθεση για app σε φορητές συσκευές

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
Epic Games Store: Πρόθεση για app σε φορητές συσκευές

Epic Games Store: Πρόθεση για app σε φορητές συσκευές

Στόχος η κυκλοφορία σε Android και iOS.

Η Epic Games σκέφτεται να εισέλθει στην αγορά των iOS και Android, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες των υπηρεσιών της, να έχουν πρόσβαση στα games που έχουν κατεβάσει από το Epic Games Store, μέσα από κινητά και tablet.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Epic Games Store, Tim Sweeney έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την ψηφιακή πλατφόρμα και ένα από αυτά είναι η πρόσβαση σε αυτή μέσω κινητών συσκευών. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Play For All gaming event, ο Sweeney έκανε λόγο για την επιτυχία του Epic Games Store, τις δυσκολίες που υπάρχουν στον ανταγωνισμό με το ευρέως διαδεδομένο Steam και πως το cross-play μπορεί να είναι ευεργετικό για το τη gaming βιομηχανία.

Για τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας ο Sweeney δήλωσε: ''Θέλουμε να φέρουμε το Store σε συσκευές iOS και Android στο μέλλον. Θεωρούμε ότι είναι ένας τρόπος να βοηθήσουμε στην εξέλιξη της gaming βιομηχανίας και η εμπειρία από την ανάπτυξη του Fortnite από την Epic έχει βοηθήσει στην εφαρμογή της πλατφόρμας σε PC και Android''. Συνέχισε λέγοντας: '' Τώρα, όπως έχουμε κάνει και με την Unreal Engine και τα Epic Online Services, αυτή η δυνατότητα θα είναι ανοιχτή και για άλλους developers για να χρησιμοποιήσουν για τα games τους, παρέχοντας μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για το οικοσύστημα''.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία συζητά το ενδεχόμενο να φέρει το Epic Games Store σε φορητές συσκευές, ειδικά σε Android. Το Δεκέμβριο του 2018 σε μια συνέντευξή του στο Game Informer ο Sweeney ανέφερε το λανσάρισμα της πλατφόρμας σε PC και Mac το 2018 και Android iOS το 2019.

Πάντως, στο Fortnite, το update που ανέβηκε για φορητές συσκευές τον Οκτώβριο του 2019 για Android, είναι πλέον το official Epic Games App που βέβαια αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο στο App Store.

Κατεβάστε δωρεάν το Borderlands Handsome Collection κάνοντας κλικ εδώ και συζητήστε για τις προσφορές του Epic Games Store στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification